Kinght Opublikowano 24 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzień dobry chciałbym podać parę propozycji które można wprowadzić na serwer Pasek szybkiego wyboru (pasek ten był by np umieszczony po środku na dolę albo w jakimś miejscu i na nim można by było dodawać przedmioty, bronie itp. dzięki temu można by było za pomocą 1 przycisku zmienić np z AK na M110 moim zdaniem przydatna rzecz bo nie trzeba otwierać plecaka i dopiero z niego ekwipować rzeczy. Możliwość zabierania dodatkowego (pustego plecaka) do ekwipunku. Możliwość chowania plecaków do namiotu. Możliwość "grzebania" zwłok za pomocą łopaty (chociaż do tego nie jestem pewien bo chyba taka opcja istnieje) Tyle mam propozycji :)
Krystek Opublikowano 24 Stycznia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 24 Stycznia 2016 1. Neutralny 2. Tak! 3. Tak! 4. Neutralny
MOSTBUSTT Opublikowano 24 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 1 Nie 2 Tak 3 Tak 4 Nie
Karysu Opublikowano 24 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Anu też cosik się wypowiem... 1. Niby przydatne, ale właśnie o to chodzi, by grzebać w plecaku w poszukiwaniu broni. Dodaje to jakoś realistyki. 2 i 3. Na każdym serwerze jest tak samo, ale tutaj jest właśnie inaczej. Sądzę, że nie powinniśmy tego zmieniać. 4. Jestem ZA! To by się naprawdę przydało. Przynajmniej nikt nie wie, że w pobliżu czai się jakiś SNAJPER, albo co :) Podsumowując... 1. NIE 2. Neutral 3. Neutral 4. TAK
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2016 AD 4. Bezsensu.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 25 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2016 1. Nie 2. Będzie 3. Będzie 4. Nie
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi