Do(L)aR Opublikowano 14 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Składam propozycje resetu rankingu ponieważ jakiś czas temu zauważyłem że jest coraz więcej nowych graczy i mieli by oni szanse rywalizacji z o jak najlepsze miejsca, a to dla nie których jest motywacja grać o jak najlepsze miejsca na serwerze, a na dodatek mało graczy już gra z pierwszej piętnastki. Pamiętajcie to tylko propozycja i liczę, że nie spadnie na mnie fala krytyki:>
Właściciel GET Opublikowano 14 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 14 Czerwca 2012 Pamiętajcie to tylko propozycja i liczę, że nie spadnie na mnie fala krytyki:> Każdą krytykę należy przyjąć, pod warunkiem, że jest ona w odpowiedni sposób przeprowadzona. A co do tematu, pomyślimy nad tym 1 lipca - prawda MaRiaN?
Hulig[4]n Opublikowano 15 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Wiem ,że nie mam tutaj zbyt zdania ale jestem graczem serwera 4fun i też się chce wypowiedzieć.. Też chciałbym aby ranking został zresetowany ponieważ nowi gracze nie mają szans gonić 12k fragów ;/.. A tak to będzie fear i znów miło będzie grać a nie grasz na serwie jak nikogo i tak nie dogonisz :D Ja nie gram dla rankingu ale wielu graczy tak.. ;)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 15 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2012 A co do tematu, pomyślimy nad tym 1 lipca - prawda MaRiaN? Tak n' pid='12884' dateline='1339741295'] nowi gracze nie mają szans gonić 12k fragów ;/.. Jedynie ja mam 12k fragów, więc myślę, że miejsca w ranku 2-15 są w zasięgu Twoich możliwości. ;)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jedynie ja mam 12k fragów, więc myślę, że miejsca w ranku 2-15 są w zasięgu Twoich możliwości. ;) Jesteś jedyny w swoim rodzaju Tak jak wspomniał Nesty: reset prawdopodobnie odbędzie się 1 lipca.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 15 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2012 to jest dobry pomysł w środku wakacji zresetować ranking .
Do(L)aR Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2012 więc chyba się dogadaliśmy;))
Rekomendowane odpowiedzi