Skocz do zawartości

[KOSZ] WLKP: zlikwidowano plantację marihuany

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Funkcjonariusze komisariatu w Wieleniu zatrzymali trzy osoby, które zajmowały się uprawą marihuany. Łącznie zabezpieczono 57 krzaków konopi, a zatrzymanym mężczyznom grozi kara pozbawienia wolności do lat ośmiu.

Dołączona grafika

Pierwszego zatrzymania dokonano 8 VI w godzinach popołudniowych. Policjanci z Zespołu Kryminalnego wieleńskiej Policji weszli na jedną z posesji na terenie gminy Wieleń i w przydomowym ogródku odkryli 55 krzaków marihuany. W wyniku przeprowadzonej akcji aresztowano dwóch braci w wieku 18 i 20 lat.

W wyniku podjętych czynności operacyjnych, tego samego dnia policjanci zatrzymali kolejnego 18 latka, który w swoim mieszkaniu uprawiał dwa krzaki konopi.

Wobec mężczyzn zastosowano policyjny dozór, a także wydano im zakaz opuszczania kraju. Za uprawę konopi grozi im kara pozbawienia wolności do lat ośmiu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja się pytam k... dlaczego w Polsce nie ma legalizacji? Jak by zalegalizowali Polska pozbyłaby się długu i wgl...

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Marycha taka dobra :). Szkoda, że jest nie legalna ale powiem wam, że niedaleko mojego miasta Gdańsk jest wielka plantacja marychy, przynajmniej była jak jechałem do kuzyna pare miechów temu :D.

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

WLKP taa !! :D

Opublikowano

Ja się pytam k... dlaczego w Polsce nie ma legalizacji? Jak by zalegalizowali Polska pozbyłaby się długu i wgl...

kanix miejmy nadzieje że ją w końcu zalegalizują...

• Fragowy Mister
Opublikowano

[*]

• 8 lat później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności