Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Funkcjonariusze komisariatu w Wieleniu zatrzymali trzy osoby, które zajmowały się uprawą marihuany. Łącznie zabezpieczono 57 krzaków konopi, a zatrzymanym mężczyznom grozi kara pozbawienia wolności do lat ośmiu. Pierwszego zatrzymania dokonano 8 VI w godzinach popołudniowych. Policjanci z Zespołu Kryminalnego wieleńskiej Policji weszli na jedną z posesji na terenie gminy Wieleń i w przydomowym ogródku odkryli 55 krzaków marihuany. W wyniku przeprowadzonej akcji aresztowano dwóch braci w wieku 18 i 20 lat. W wyniku podjętych czynności operacyjnych, tego samego dnia policjanci zatrzymali kolejnego 18 latka, który w swoim mieszkaniu uprawiał dwa krzaki konopi. Wobec mężczyzn zastosowano policyjny dozór, a także wydano im zakaz opuszczania kraju. Za uprawę konopi grozi im kara pozbawienia wolności do lat ośmiu.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja się pytam k... dlaczego w Polsce nie ma legalizacji? Jak by zalegalizowali Polska pozbyłaby się długu i wgl...
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Marycha taka dobra :). Szkoda, że jest nie legalna ale powiem wam, że niedaleko mojego miasta Gdańsk jest wielka plantacja marychy, przynajmniej była jak jechałem do kuzyna pare miechów temu :D.
Natankowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Legalize :D To za ? ;)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 WLKP taa !! :D
Makon Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja się pytam k... dlaczego w Polsce nie ma legalizacji? Jak by zalegalizowali Polska pozbyłaby się długu i wgl... kanix miejmy nadzieje że ją w końcu zalegalizują...
Smiley_OLD Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ehhh szkoda krzaków...
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Taka ładna plantacja :( Mogli mi oddać :(
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi