Mr.Psycho Opublikowano 11 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2016 1. Po pierwsze czytaj regulamin składania podania: "Nie wypowiadaj się w swoim podaniu! Chyba, że masz coś merytorycznego do przekazania." 2. Jeżeli będziesz bonował każdego dzieciaka bo się odezwał na chwilę, pierwszy raz to źle wpłynie na rozwój serwera. 3. Tak samo nie możesz wierzyć każdemu na słowo bo będziesz banował niewinnych graczy, musisz mieć dowody na to.
Dolino Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zawieszony Opublikowano 11 Stycznia 2016 1. Po pierwsze czytaj regulamin składania podania: "Nie wypowiadaj się w swoim podaniu! Chyba, że masz coś merytorycznego do przekazania." 2. Jeżeli będziesz bonował każdego dzieciaka bo się odezwał na chwilę, pierwszy raz to źle wpłynie na rozwój serwera. 3. Tak samo nie możesz wierzyć każdemu na słowo bo będziesz banował niewinnych graczy, musisz mieć dowody na to. 1. Po pierwsze czytaj regulamin składania podania: "Nie wypowiadaj się w swoim podaniu! Chyba, że masz coś merytorycznego do przekazania." 2. Jeżeli będziesz bonował każdego dzieciaka bo się odezwał na chwilę, pierwszy raz to źle wpłynie na rozwój serwera. 3. Tak samo nie możesz wierzyć każdemu na słowo bo będziesz banował niewinnych graczy, musisz mieć dowody na to. Kto powiedział, że będę banował każdego dzieciaka...? Od tego jest mute, a po drugie ten gracz dojeżdzał górę na Indii w każdej rundzie i to jest główną przyczyna mojego sfrustrowania. Dziwne, że teraz przytaczasz zasady z regulaminu, a ostatnio jak się Ciebie spytałem na serwerze o zasady, które są wypisane na forum to mi nie odpowiedziałeś. Po trzecie zapoznaj się prosze z znaczeniem słowa : "merytoryczny"
Mr.Psycho Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2016 jeżeli chcesz dyskutować o zaistniałej sytuacji to zapraszam na ts bo podanie do tego nie służy a zwłaszcza że nie możesz wypowiadać się w swoim podaniu a To co piszesz nie jest merytoryczne.
NeverGiveUp Opublikowano 11 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Dolin myślałem że jesteś porządny i chcesz tego admina, a Ty zamiast przyznać się do błędu całą winę zganiasz na mnie, o ile się nie mylę to był wtedy na indii co wbił dzieciak powiedział coś to powiedziałem że mikro po mutacji i się nie odzywał, później niby Cię zraszował nie wiem jak było bo nie widziałem tej sytuacji a Ty od razu zacząłeś go wyzywać bo Cię zabił, ten dzieciak w ogóle się już prawie później nie odzywał , tylko Ty cały czas się darłeś na Niego, napisałeś że zraszował, okey zrozumiałem i później go obserwowałem bo nie mogę uwierzyć na słowo graczowi, znam swoje obowiązki i wiem co mam robić, gdybym wierzył każdemu na słowo wiele osób mogło by być poszkodowanych, bo ktoś mógł sobie wymyślić że on raszuje. i nie zbanowałem go po 18 rundach tylko po 4-5 od napisania mi że raszował. Bo dopiero wtedy zraszował odkąd mi to napisałeś. Pozdro dla Ciebie. Jestem na NIE. psycho ale ten temat to podanie a nie skarga czy coś twoje argumenty są bez znaczenia bo wyciągasz coś co było a po prostu masz go ocenić czy się nadaje na admina a nie że zwala pewna sytuacje na ciebie i dajesz za to nie ;x + przyznał się do błędu ;x Edytowane 11 Stycznia 2016 przez NeverGiveUp 1
Rekomendowane odpowiedzi