Sampero Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2016 (1) - Zbieranie plecaków aby można było je zbierać do bazy i mieć ich zapas (2) - Informacja na czacie kto kogo zabił z jakiej odległości i jakiej broni (3) - Co do slotów to max 70 bo standardowe gamemody DayZ powyżej mają lagi (4) - i jeśli się nie mylę to na wyspach za bardzo dropu nie ma (5) - Zrzut paczek przez admina albo automatycznie co ileś godzin w której są randomowe itemy aby gracze bili się o nie (oczywiście każdy ma znaczek na mapie gdzie ta paczka spadła i jest informacja o tym na ekranie lub czacie ten skrypt nie jest trudny do napisania ) (6) - Może dodanie mapy do Bazy wojskowej która pokazuje gdzie znajduje się aktualnie gracz aby Area stała się bardziej atrakcyjna dla graczy (7) - Można też stworzyć specjalne miejsca np. budynek który jest skażony i otwiera się raz na jakiś czas i można wejść na jego teren tylko w specjalnym stroju i są tam lepsze itemy. (8) - Możliwość wyciągania z auta np. silnika czy koła (9) - Może inny celownik bo nie każdemu się podoba standardowy (10) - Zamiast pełnej nocy w której nic nie widać niech tylko niebo się przyciemnia to nie czasami odstrasza graczy grania w nocy bo nic nie widać Oto kilka moich propozycji które mogły by urozmaicić grę. Może nie każde są potrzebne i nie każdemu mogą się spodobać ale można o niektórych pomyśleć.
Właściciel GET Opublikowano 7 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 7 Stycznia 2016 AD 3. Sloty zostają i nigdy już nie będziemy ich zmieniać. AD 7. Po co wymyślać takie bzdety? AD 8. Nie ma mowy. Była już na ten temat poruszana kwestia. Czytaj uważnie. AD 10. I tak przeforsowałem dla Was to, aby godziny nocy zmieniły się. PS. Czy Ty naprawdę jesteś hipokrytą? Zaznaczasz sam na ankiecie wszystkie opcje?...
Właściciel GET Opublikowano 8 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 8 Stycznia 2016 To wynika przecież ze złożonych propozycji, czyż nie?
ZieloonY Opublikowano 8 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jestem za 1 i 2, to tyle na mój temat.
Karysu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2016 (1) - Zbieranie plecaków aby można było je zbierać do bazy i mieć ich zapas (2) - Informacja na czacie kto kogo zabił z jakiej odległości i jakiej broni (3) - Co do slotów to max 70 bo standardowe gamemody DayZ powyżej mają lagi (4) - i jeśli się nie mylę to na wyspach za bardzo dropu nie ma (5) - Zrzut paczek przez admina albo automatycznie co ileś godzin w której są randomowe itemy aby gracze bili się o nie (oczywiście każdy ma znaczek na mapie gdzie ta paczka spadła i jest informacja o tym na ekranie lub czacie ten skrypt nie jest trudny do napisania ) (6) - Może dodanie mapy do Bazy wojskowej która pokazuje gdzie znajduje się aktualnie gracz aby Area stała się bardziej atrakcyjna dla graczy (7) - Można też stworzyć specjalne miejsca np. budynek który jest skażony i otwiera się raz na jakiś czas i można wejść na jego teren tylko w specjalnym stroju i są tam lepsze itemy. (8) - Możliwość wyciągania z auta np. silnika czy koła (9) - Może inny celownik bo nie każdemu się podoba standardowy (10) - Zamiast pełnej nocy w której nic nie widać niech tylko niebo się przyciemnia to nie czasami odstrasza graczy grania w nocy bo nic nie widać Oto kilka moich propozycji które mogły by urozmaicić grę. Może nie każde są potrzebne i nie każdemu mogą się spodobać ale można o niektórych pomyśleć. 1. Większość serwerów oferuje taką możliwość. Jestem na NIE, ponieważ zaawansowany gracz niech też se poszuka jakiegoś plecaka, a nie sie opieprza i stawia na wygodę. 2. Styknie informacja, że ktoś kogoś zabił i to wszystko. Bez informacji o broni i odległości. Jestem na NIE 3. Sloty są jakie są. Niech zostanie tak jak jest. Jestem na NIE 4. A tu w ogóle nie wiem o co ci chodzi 5. Hmm.. Nawet niezłe. Taki AirDrop. Ale nie lepiej podać lokalizację na chacie? Jestem na TAK 6. Ta.. I może do tego radar na całą mapkę? Jestem na NIE 7. Nawet dobry pomysł. Ale idea ze strojem byłaby deczko trudniejsza, od stworzenia specjalnego miejsca (otwieranego od czasu do czasu). Jestem na TAK 8. A to by się nawet przydało! Jestem na TAK 9. Celownik niech zostanie taki jaki jest. Jestem na NIE 10. Jak masz noktowizor to fajnie wszystko widzisz! To właśnie podoba mi się na serwerze najbardziej - ta urokliwa noc i ciemno jak w d**** piwnicy. Jestem na NIE
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 15 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opcja numer 1 i 5 zostanie wgrana na serwer.
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi