Gangster Opublikowano 23 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam Może dodacie takie cos na serwerze. Bo jak się umrze to z ciała trzeba klikać po kolei i to trochę wkurzające. Możecie zrobić takie cos, że trzeba klikąć tylko raz i po kolei itemy lecą do eq lub dodajcie jakis przycisk do zebrania wszystkich itemów. Cóż z mojej strony tyle mam nadzieję, że prosba zostanie przyjęta. Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie popieram, jakiś random podleci, zabierze wszystko w sekundę i ucieknie :)
Monetkouer Opublikowano 6 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2016 A ja wręcz przeciwnie ponieważ. +Szybko zbierzesz wszystko uciekniesz +Zbierzesz weźmiesz broń zabijesz +Zbierzesz i wbijesz z kumplami do samochodu Ale raca są minusy -Ktoś cię owali w sekundę Ale jednak myślę że to będzie wielki plus. :)
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Jedyne w ma sens to to, że jak np. jest 10 magów, to żeby się nie odznaczały co chwilę, ale takie masowe zbieranie jest bez sensu ;) Edytowane 7 Stycznia 2016 przez RoxwellSaint
Karysu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Nonsens.. Właśnie o to chodzi, żeby sobie dobierać przedmioty, a nie od razu w sekundę wszystko pozbierać. Jestem na NIE.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 15 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja również jestem na nie.
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi