Basiek. Opublikowano 19 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Gatunek: Kryminał/Thriller Rok: 2015 Format: Bez formatu :D Produkcja: Polska Reżyseria: Borys Lankosz Opis filmu: W Sandomierzu dochodzi do tajemniczej zbrodni. Stróże prawa pod wodzą Teodora Szackiego rozwiązują zagadkę morderstwa.Link do filmu: http://www.kinoman.tv/film/ziarno-prawdy-1-3Plakat filmu: Źródło: filmweb.pl ----------------------------------------------------------- Mi się podobał. Lubię filmy z Więckiewiczem. Powieści nie czytałam i raczej nie przeczytam szybko. Nie patrzyłam na film pod względem politycznym! 1
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 19 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Bardzo dobry film. Uwielbiam kryminały i zagadki. Lubię typować kto jest mordercą. Ciekawie przedstawiona historia. Dodatkowo trzeba spojrzeć też na "kult Żydów". Wcześniej o nim tylko słyszałem, ale po tym filmie dowiedziałem się więcej na ten temat. Gorąco polecam! 1
Er Dfa. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi