Creyu Opublikowano 17 Grudnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Cześć, jako że dopiero stawiam pierwsze kroczki w tworzeniu stron jak i programowaniu PHP mam do Was drodzy przyjaciele pytanie/prośbę o pomoc. Jako zadanie dostałem stworzenie dwujęzycznej strony PHP, udało mi się stworzyć stronę która używa PHP, stworzyłem również dwie wersje językowe, jednak mam problem z opanowaniem skryptu który by zmieniał wersje językowe po naciśnięciu jakiegoś odnośnika. Mój Index.php w tej chwili wygląda tak. <?php $url = $_GET['data']; $file = "data/PL/".$url.".php"; include("data/PL/header.php"); include("data/PL/".$url.".php"); include("data/ENG/header.php"); include("data/ENG/".$url.".php"); ?> Byłbym wdzięczny gdyby ktoś udzielił mi wskazówek w kwestii modyfikacji tego "czegoś" tak żeby zmieniało między includami PL/ENG
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi