Snikers Opublikowano 17 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam, po przerwie półrocznej od cs 1.6 postanowiłem powrócić do gry, jednak nie mogę grać.. Dlaczego? Otóż strasznie ścian i laguje mi się cały cs 1.6 ledwo udaje mi się wybrać drużynę, nie mówiąc już o jakiejkolwiek grze.. Wcześniej wszystko działało wspaniale, a teraz coś się zepsuło, instalowałem na nowa cs, ale to nic nie pomogło, dodam że gram na platformie steam.proszę o jakieś wskazówki ;)
Właściciel GET Opublikowano 17 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi