Er Dfa. Opublikowano 29 Listopada 2015 Wykluczony Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam, Otóż mam pewien problem ... Co paręnaście minut wywala mnie do pulpitu (nawet jak gram) i wyskakuje mi oto takie okienko : Czy ktoś wie jak to ,,naprawić" ? Zaczyna mnie to już denerwować ...
slabizna Opublikowano 30 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2015 Głównym problemem u Cb jest to, że masz windowsa 8. Dużo masz danych do zachowania? Najlepszą opcją będzie recovery.
Er Dfa. Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Wykluczony Opublikowano 1 Grudnia 2015 No wszystko mi jest potrzebne, bo mam też szkolne prace itp.
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2015 O boże windows 8 ! :D nigdy nie chciałem mieć nic z tym wspólnego, ale tak jak kolega wyżej najlepiej zgraj wszystko co potrzebne i zrób recovery trochę zabawy, a kłopot na pewno zniknie .
Er Dfa. Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie wiem co się stało ale tego problemu już nie mam. Tak samo z siebie przeszło ... Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi