Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 28 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Kilka akcji z jednego z lepszych meczy jakie ostatnio zagrałem Vires jest jednak leniwy i kleił to tak szybko, że wyszło jak wyszło :C No, ale jest w tych 60fpsach Zapraszam 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 29 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2015 Not Bad... :d Cytuj
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 29 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Ja bym go zbanował... podoba mi się ta 'przeróbka' napisz jak 'wyedytowano' video :D Edytowane 29 Listopada 2015 przez ATeOOO! Cytuj
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2015 Z tego co wiem to mój wasal tworzy w sony vegas pro 13, ale niestety co i jak to już nie powiem ^^ Cytuj
PANORAMIXX Opublikowano 19 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jaka ranga? :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi