O.C.B-- Pelson ** Opublikowano 20 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Chodzi o to, że nie słyszę graczy, ani oni mnie :) niby wszystko dobrze, mikro na pewno działa :) mam non-steam ;d slyszalem juz o tym problemie ale tylko na steam :D zna ktoś rozwiązanie :D
alko. Opublikowano 20 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Pytanie nr 1, czy na wszystkich serwerach tak masz? Pytanie nr 2, czy sprawdzałeś w opcjach, czy mikro aby na pewno komunikuje się z CSem? Jeśli odpowiedzi na oba pytania są twierdzące, to po inżyniersku bym Ci doradził, co byś poszukał i ściągnął innego NSa ;)
O.C.B-- Pelson ** Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 Problem już rozwiązany, chodziło o aktualizacje z 2013 roku :D musiałem pobrać cs'a który nie był po tym appdate :D
Właściciel GET Opublikowano 20 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 20 Listopada 2015 Po UPDATE wydane przez Valve z dnia 14 lutego 2013 gracze STEAM otrzymali w nowej wersji nowy kodek głosowy - slik (coś ala na wzór Skype), natomiast jak wiadomo aktualizacja NON-STEAM to już kwestia osób, które tworzą takie wersje. Jeśli serwer nie ma wgranej łatki, to niestety gracze STEAM i NS nie będą siebie słyszeć wzajemnie, gdyż NS sprzed 2013 korzystają raczej ze starego kodeku głosowego - Speex. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi