Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z Fallout/em 4 a dokładnie co kilkanaście sek. skacze mi ekran w gre i nie wiem czym to może być spowodowane resetowałem komputer i nadal nic w opcjach graficznych gry tez nic. Jest to troszkę wkurzające i psuje całą rozgrywkę. Ma ktoś jakiś pomysł od czego to się może dziać? Z góry dziękuję za wszelkie propozycje.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może podaj parametry sprzętu aby moglibyśmy coś powiedzieć na ten temat, sam z twojego opisu nie daje mi wiele do myślenia. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

cpu: Intel I5 4460

gpu: 2xGTX960 MSI (2GB)

mobo: MSI B85-G43 GAMING

RAM: 16GB 

Windows 10

Dodatkowo gra jest na STEAM i jak włączę ją na 2 PC tez mam taki sam problem.

Edytowane przez Azar
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Okey, teraz zacznij może od zaktualizowania sterowników szczególnie do karty graficznej oraz DirectX również też jest opcja jeśli dobrze to widzę ze to z NVIDIA program który możesz zoptymalizować grę w sensie ustawienia graficzne. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Po aktualizacji sterowników od karty graficznej nadal nic. Zastanawiam się czy nie odinstalować gry i zainstalować ją ponownie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Warto spróbować bo nie wiadomo co w tym tak na prawdę gryzie. A próbowałeś zoptymalizować grę który masz (chyba) program z Nvidia GeForce Expience?

Edytowane przez kelek
Opublikowano (edytowane)

Teraz spróbuje z Nvidia GeForce Expience a jak to nie pomoże to pobiorę  grę ponownie a potem znów z Nvidia GeForce Expience.

Edytowane przez Azar
Opublikowano

Ehhhh oby dwie rzeczy nie działają :(

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

a powiedz mi taką rzecz jak usuwałeś fallouta? Mam nadzieję że usunąłeś jego całą zawartość ? Bo jeśli nie to te pliki zostały tak jak było z ustawieniami itp. 

Opublikowano

Usunięte zostało 100% gry wszystkie zapisy gry itp.

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Autor tematu poinformował mnie że problem został rozwiązany. Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności