UniS Opublikowano 1 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Siema tak jak w temacie wiecie w czym tkwi problem ze nie mam modelu zombie w tero tylko mam zwykle ? Edytowane 1 Listopada 2015 przez UniS
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Sprawdź czy masz folder o nazwie "gonome" w tej lokalizacji:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike\models\playerZ naciskiem na czerwoną lokalizację, jeżeli grasz na nonsteamie. 1
UniS Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Only steam mam ale w lokalizacji \steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\models\player\gonome
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 1 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Usuń te pliki pobiorą się na nowo. Edytowane 1 Listopada 2015 przez ATeOOO! 1
UniS Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Wywalone ściągnięte na nowo nadal nie działało, po kopiowanie do cstrike i cstrike_hd również nie dało rezultatu.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 W takim razie usuń całą zawartość cstrike_downloads, bo może winą tego jest coś ściągnięte z jakiegoś innego serwera i blokuje nasz model zombie.
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2015 A po co ma usuwać cały cstrike_downloads? Nierealne. Po prostu zmień tego nazwę na cstrike_test i sprawdź wtedy. Jak będzie tak samo, to przywróć i będziemy grzebać dalej. 1
UniS Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Dobra działa wina leżała w pliku config.cfg, config mam od lat i był przystosowany do słabego komputera wywaliłem go zrobiłem od nowa i śmiga :) dzięki za pomoc.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Skoro problem rozwiązany, zamykam.Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi