Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 31 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Października 2015 Wszystko w temacie pod tym linkiem: http://wyborcza.pl/1,75400,19120098,jasny-meteor-nad-polska.html?disableRedirects=true I muszę wam powiedzieć że pierwszy raz coś takiego widziałem nigdy nie tego nie widziałem. 1
marvel Opublikowano 1 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Myślę, że wielu ludzi mogło dostać zawału kiedy to widziało. Dobrze, że ten meteor nie był większy :P
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 1 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Widziałem, coś pięknego.
mafz0r Opublikowano 1 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Widziałem też. Akurat na meczu byłem :) To ładny widok ze stadionu był
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2015 Szkoda, że ja takiego widoku nie widziałem. To wystarczyłoby mi do szczęścia :) 2
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Na prawdę coś niesamowitego i jeszcze tak o tej godzinie było już ciemno i się pięknie rozjaśniało na zielono.
SOLO Opublikowano 1 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Ano, slyszalem o tym, podobno bylo pieknie :P Ja takze nie widzialem, ostatnio pech do potęgi entej mnie dopada.
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 2 Listopada 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2015 Pamiętam to jak dziś... godzina 19:00 - plener, kobiety, alkohol, samochody, zioło. Wszystko pięknie ładnie jedni palą inni piją a jeszcze inni stoją jak słupy.. Ja z kumplem akurat popijalismy amnezje perełką kiedy przed naszymi oczami pojawił się ślad kolorowy. Kolorowy jak tęcza. Z początku myśleliśmy że to ta faza tak szybko wlazla :D ale tak zgodzę się.. jeśli to rozchodzi się o ten piękny kolorowy ślaczek na niebie to tak. Pierwszy i pewnie ostatni raz widziałem coś równie pięknego ♥ 2
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi