Patryk Rydzik Opublikowano 28 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Października 2015 Nick/steam:id: ][_uK4$][_uK! / 0:0:33126129Chcę zmienić klasę: NinjaNa nową klasę: CybersuitReklama / SMS: SMS
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 28 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Października 2015 Witam W związku z tym, iż nie widzę wpłaty o tytule "lukasluki" ani "][_uK4$][_uK!" poproszę o podanie otrzymanego kod sms. Pozdrawiam Konsultant wsparcia technicznego,Fragujemy.com
Patryk Rydzik Opublikowano 28 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Października 2015 Wpisałem "zmiana klasy premium", nie wiedziałem że mam nick wpisać :P Kod to: YDUGQJZX pozdrawiam
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 28 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Października 2015 Twój wniosek o zmianę klasy premium został przyjęty. Klasa premium została zmieniona! Życzymy miłej gry na naszych serwerach i zapraszamy do dalszych zakupów premium na http://shop.fragujemy.com
Rekomendowane odpowiedzi