Skocz do zawartości

[KOSZ] Dragon ball.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat umarł, czas ożywić. Jakie jest wasze zdanie o poprzednim arcu, Revival of F? Mnie poraziła jakość animacji ale to chyba nic nowego. Zdenerwował mnie trening Goku i Vegety na planecie Whisa, bo nic nie wiadomo o tym, jak zdobyli swoje nowe formy. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W Dragon Ball Super jest wyjaśnione - Whis nauczył ich przyswajać boską Ki, przez co zyskali nowe formy ;]

Opublikowano

Tak, ale fajniej by było jakby zyskanie tej formy było zekranizowane, a nie tylko wytłumaczone :(

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie najfajniejsza postacją jest Goku za to jak podchodzi do niektórych sytuacji, ale tez potrafi być poważny  w poważnych sytuacjach. Np. musi ziemie obronić i wie wtedy że musi dać z siebie 110% jak to było widać w walce z berusem. Vegete lubię za jego styl bycia zawsze podchodzi poważnie do każdej sytuacji i jest bardzo wybuchowy. Nie potrafi pogodzić się z porażką i dopiero wtedy daje 110% :D 

A tak nawiasem. Dam wam linka do fanofskiego komiksu o dragon ball. Akacja toczy się po całym dragon ball Z (ponieważ autorzy komiksu nie akceptują dragon ball GT). Komiks robiony z przed dragon ball super. Macie linka http://www.dragonball-multiverse.com/pl/accueil.html

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności