frez Opublikowano 29 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Temat umarł, czas ożywić. Jakie jest wasze zdanie o poprzednim arcu, Revival of F? Mnie poraziła jakość animacji ale to chyba nic nowego. Zdenerwował mnie trening Goku i Vegety na planecie Whisa, bo nic nie wiadomo o tym, jak zdobyli swoje nowe formy.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 W Dragon Ball Super jest wyjaśnione - Whis nauczył ich przyswajać boską Ki, przez co zyskali nowe formy ;]
frez Opublikowano 29 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Tak, ale fajniej by było jakby zyskanie tej formy było zekranizowane, a nie tylko wytłumaczone :(
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dla mnie najfajniejsza postacją jest Goku za to jak podchodzi do niektórych sytuacji, ale tez potrafi być poważny w poważnych sytuacjach. Np. musi ziemie obronić i wie wtedy że musi dać z siebie 110% jak to było widać w walce z berusem. Vegete lubię za jego styl bycia zawsze podchodzi poważnie do każdej sytuacji i jest bardzo wybuchowy. Nie potrafi pogodzić się z porażką i dopiero wtedy daje 110% :D A tak nawiasem. Dam wam linka do fanofskiego komiksu o dragon ball. Akacja toczy się po całym dragon ball Z (ponieważ autorzy komiksu nie akceptują dragon ball GT). Komiks robiony z przed dragon ball super. Macie linka http://www.dragonball-multiverse.com/pl/accueil.html
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi