Właściciel GET Opublikowano 20 Października 2015 Właściciel Opublikowano 20 Października 2015 Więc jak? - Janusz Korwin-Mikke (20.10.2015 Superstacja) https://www.youtube.com/watch?v=wzKDhAza7gA 3
JUPITER Opublikowano 20 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Jeśli to nie przekona ludzi do oddania głosu na partię Korwin, to ja już nie wiem co przekona tych wack'ów przed TV :) Edytowane 20 Października 2015 przez JUPITER
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 20 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 Wacków przed Tv przekonuje:- szydło z worka- kopacz z gothicaJa to tego Korwina strasznie podziwiam, mimo tylu lat prób - wciąż się nie poddaje. Ma w chuju to co ktoś o nim pomyśli. Dąży twardo do swojego i tu pojawia się pytanie.Dlaczego te ciemne masy sprzed telewizorów nie są w stanie dać mu nawet szansy !? 1
JUPITER Opublikowano 20 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 Nie żebym robił spam. Ale Korwin po prostu to klasa sama w sobie. I przerasta wszystkich. :) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dawid Klajn Opublikowano 20 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 20 Października 2015 Przez kontrowersyjne wypowiedzi z Hitlerem, lekkim gwałtem i tego typu podobnymi. Za każdym razem, gdy o tym nie gada to poparcie rośnie. Tak działa telewizja i dzisiejszy świat. Możesz wygłosić 100 mądrych postulatów, ale gdy powiesz chociaż jeden, którego nie każdy nie w stanie właściwie zrozumieć robi się syf i nagonka medialna.To samo tyczy się PiSu, ciągle jest nagonka na Macierewicza i Kaczyńskiego, bo palnęli coś kilka razy. Jeżeli Po coś palnie, wtedy wszystko jest zamiatane pod chodnik, bo media zawsze są przychylne władzy. 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 20 Października 2015 KomTuDie - a właśnie że się mylisz. Mi też sposób pewnych wypowiedzi się nie podoba, ale zauważ jedną rzecz: Korwin mówi o sprawach kontrowersyjnych, gdy wie, że media o nim zapomniały. Analizowałem z mądrym człowiekiem, bardzo inteligentnym postępowanie JKM przed wyborami prezydenckimi, gdzie rzekomo zaatakował Kukiza. Doszliśmy do wniosków, że: - to nie był atak na Kukiza, tylko złożenie pewnej deklaracji - gdyby tego nie powiedział, prawdopodobnie byłoby 1,5-2%, bo jeszcze więcej zagłosowałoby na Kukiza Wielu moich znajomych przejechało się na Kukizie, bo chcieli mu dać szansę w II turze, a tak się nie stało. Nie zgodzę się też, że wypowiedzi zawierające słowo Hitler degradują %. Zawsze po takich wypowiedziach jest tendencja zwyżkowa, ale to nie o to chodzi. On mówi prawdę, że za Hitlera były niższe podatki. A co do lekkiego gwałtu, zauważ, że w dzisiejszych czasach właśnie klapnięcie lekkie w tyłek jest właśnie uznawane jako akt gwałtu. JKM jako filozof porusza ważne tematy i ma do tego prawo, wypowiada się o swoich prywatnych poglądach, które nie mają nic do programu partii. Przypominam, że program został udostępniony kilka dni temu i zawiera 37 stron. Nic tam nie jest napisane o plemnikach, Hitlerze czy lekkiej pedofilii, albo, że kobiety są średnio mniej inteligentne i dlatego nie będą uczyć matmy. Pzdr. 2
Dawid Klajn Opublikowano 20 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 20 Października 2015 Ty to rozumiesz, ja to rozumiem, ale 90% społeczności w szczególności ludzie po 50 tego nie rozumią i tu jest problem. Tacy ludzie wolą PiS, który promuje wiarę katolicką, PO, które jest stabilne. Im to już wisi, mają pracę, emerytury więc nie chcą zmian.
Właściciel GET Opublikowano 20 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 20 Października 2015 Przypomnij sobie czasy romantyzmu i pozytywizmu. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 20 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Października 2015 Akurat to mam na polaku, ale wiem, czy to samo sugerujesz ;>
JUPITER Opublikowano 21 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Dla mnie to jest też bardzo dziwne, wczoraj oglądałem w TV około 21 jak Korwin wyrzucił prawdę w kierunku Kopacz, że kradną i zabierają pieniądze, oczywiście pani cudowna Kopacz zamilkła a pan Paweł Kukiz się przyklepał i stwierdził rację Korwinowi, więc ciągle zadaje sobie pytanie dlaczego Korwin nie może otrzymać szansy, jest to naprawdę żenujące, w Polsce jest tylko reform a jakoś od wieków, żadna nie przynosi efektów na "Lepszą Polskę" To, że Kopacz się wypowiedziała o emigrantach i o podwyższeniu wynagrodzenia dla Polaków, było śmieszne i dość kontrowersyjne z wypowiedzią pana Korwina, pozdrawiam. I prawda panią premier zabolała, że Kukiz i Korwin słusznie wspomnieli o "skrobaniu" z pieniędzy, ale cóż jak to mówią "prawda boli" Edytowane 21 Października 2015 przez JUPITER
Creyu Opublikowano 21 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Października 2015 Jaką moc mają media pokazuje świetnie przykład mojej babci z która rozmawiałem na temat polityki, wizji lepszego państwa zgadzaliśmy się w około 90%. Po rozmowie padło pytanie na kogo zagłosujesz a oto odpowiedź uwaga werble poproszę.. "Na PiS". Oczywiście kontynuowałem czemu np. nie na Korwina skoro od tylu lat głosi niezmienne poglądy wtedy się dowiedziałem "Bo on chciałby gwałcić kobiety, lubi Hitlera" itd. Słów brak. 2
Mister B. Opublikowano 22 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 Tak samo moja babcia, jak rozmawiamy o polityce to zgadza się ze mną we wszystkim. Potem mówię jej, że głosuję na KORWIN'a a ona, że to stracony głos. Jej się Korwin nie podoba bo mówi nie wyraźnie... no ludzie...
Dawid Klajn Opublikowano 22 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 22 Października 2015 U mnie dziadkowie mówią, że Korwin chce być królem i zabrać im emerytury, Dlatego wolą głosować na PO, bo obiecali 50 zł więcej od nowej kadencji oraz lepszą służbę zdrowia. Jak widać każdy głosuje według swoich potrzeb, więc minie jeszcze 20 lat nim prawicowe partie dojdą do głosu. Wszystko dzięki TVP oraz TVP regionalnym.
Właściciel GET Opublikowano 22 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 22 Października 2015 Musisz zrozumieć starsze osoby. One nie są nauczone demokracji, wciąż tkwią w komunizmie, bo przecież w takim systemie się wychowaliśmy. Przypominam, że KK zawiera przepisy nawet z 1964 roku... Żeby zmieniło się tu cokolwiek, to niestety, ale muszą minąć jeszcze 2-3 pokolenia.
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 24 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Października 2015 3/4 mojej rodziny zginelo w czasie wojny za wolnosc dla Polski. Teraz ja niszcza to prawda co mowi o sluzbach..... Prawda jest taka wszystkie banki zostaly przejete, lasy sprzedane. Ta cala zydo komune do wora i do oceanu.... Przeklamuja historie. <ninja> A Korwin bylby zajebistym doradca, ma dobre pomysly.
Niedź Wiedź Opublikowano 24 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 24 Października 2015 Nie zapomnij o prywatyzacji kopalni, sprzedanych stoczniach i ta gadka "nam się to nie opłaca" ale inny przecież to kupi żeby na tym stracić no przecież to oczywiste. Ten kraj potrzebuje zmiany i pokazały już to wybory prezydenckie. A co do naszego byłego prezydenta jak zauważyłem przez moje krótkie życie, nie trafił nam się nigdy tak "aktywny" . ^ ^
Er Dfa. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi