Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Czy znacie państwo może jakieś godne polecenia smartfony, w granicach ok. 500-600 złotych? Jeśli tak to proszę o propozycję.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Samsung galaxy s4 :) Mówimy o używkach prawda? 

edit

Ja za 600zł kupiłem, okazja była więc znalazłem. 

Edytowane przez kelek
Opublikowano

Oczywiście najlepszy telefon na rynku to ten z pod znaku HTC, podzespoły bardzo dobre, nie takie dobre jak w najnowszych smartfonach np samsung galaxy s5, lecz samsunga zamulają niepotrzebne aplikacje takie jak czytniki linii papilarnych i inne nie potrzebne badziewia. Polecam htc desire 610 cena to 450 za nowy telefon z gwarancją. Posiadam własnie ten model HTC, ma 1GB ram pamięci, 8GB wbudowanej pamięci,aparat 8Mpix główny, tylni 1,3 mpix, abteria 2040mah bardzo długo trzyma. przesiadłem się z iphone 4 na ten właśnie telefon i nie żałuje.
Pełna specyfikacja poniżej 

1906252

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jak już to jakiś Samsung Galaxy do S4, bo S5 i S6 już za tą cenę raczej nie dostaniesz więc do S4 szukaj :)))

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mhm.

Żadne HTC, ta firma ostatnie pół roku leży i cierpi biedę, a ich produkty to niedoróbki, a jeżeli już to HTC One Max.

Teraz ja się wypowiem:

Jeżeli szukasz telefonu to na dzień dzisiejszy poniżej 1,5 GB RAM nie warto brać, wiem co mówię.

Czyli do wyboru masz: LG Optimus G, LG Nexus 4 - bliźniacze konstrukcje, obydwa mozesz wyciągnąć z najwiekszego g*wna softwareowego - hard bricka. Wgrasz na nie wszystko ( nawet Win XP :D) i duże wsparcie na XDA powoduje, że telefony będą długo żyć.

Minusem jest szklana obudowa na pleckach, ale coś za coś.

W cenach się zmiescisz. Piszę do cb teraz z Optimusa G i telefon jednym słowem jest wporządku.

LG wydaje różne modele na różne kontynenty, które mają inne częstotliwości GSM, dlatego podam dokładnie modele: E975 - Optimus G, E960 - Nexus 4

Jezsli ci się uda, to możesz nawet LG G2 wyrwać, model D802.

Samsung Galaxy S4 - trochę lepsza propozycja od LG, nowsze podzespoły i szybszy RAM, dobry aparat.

W tym modelu często wypalały się wyświetlacze, dlatego radzę dobrze przeglądać oferty.

To jedyne telefony, na które obecnie warto zwrócić uwagę ;)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za propozycję, jednak zakupiłem już tego smarfona: Klik

Zamykam i jeszcze raz dziękuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności