Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 18 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 Witam, Czy znacie państwo może jakieś godne polecenia smartfony, w granicach ok. 500-600 złotych? Jeśli tak to proszę o propozycję.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 18 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Samsung galaxy s4 :) Mówimy o używkach prawda? edit Ja za 600zł kupiłem, okazja była więc znalazłem. Edytowane 18 Października 2015 przez kelek
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Opublikowano 18 Października 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Hyde park → Komputery i software → Peryferia i akcesoria
MEA CULPA Opublikowano 18 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 Oczywiście najlepszy telefon na rynku to ten z pod znaku HTC, podzespoły bardzo dobre, nie takie dobre jak w najnowszych smartfonach np samsung galaxy s5, lecz samsunga zamulają niepotrzebne aplikacje takie jak czytniki linii papilarnych i inne nie potrzebne badziewia. Polecam htc desire 610 cena to 450 za nowy telefon z gwarancją. Posiadam własnie ten model HTC, ma 1GB ram pamięci, 8GB wbudowanej pamięci,aparat 8Mpix główny, tylni 1,3 mpix, abteria 2040mah bardzo długo trzyma. przesiadłem się z iphone 4 na ten właśnie telefon i nie żałuje.Pełna specyfikacja poniżej 1
JUPITER Opublikowano 18 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 Jak już to jakiś Samsung Galaxy do S4, bo S5 i S6 już za tą cenę raczej nie dostaniesz więc do S4 szukaj :)))
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 18 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2015 Mhm. Żadne HTC, ta firma ostatnie pół roku leży i cierpi biedę, a ich produkty to niedoróbki, a jeżeli już to HTC One Max. Teraz ja się wypowiem: Jeżeli szukasz telefonu to na dzień dzisiejszy poniżej 1,5 GB RAM nie warto brać, wiem co mówię. Czyli do wyboru masz: LG Optimus G, LG Nexus 4 - bliźniacze konstrukcje, obydwa mozesz wyciągnąć z najwiekszego g*wna softwareowego - hard bricka. Wgrasz na nie wszystko ( nawet Win XP :D) i duże wsparcie na XDA powoduje, że telefony będą długo żyć. Minusem jest szklana obudowa na pleckach, ale coś za coś. W cenach się zmiescisz. Piszę do cb teraz z Optimusa G i telefon jednym słowem jest wporządku. LG wydaje różne modele na różne kontynenty, które mają inne częstotliwości GSM, dlatego podam dokładnie modele: E975 - Optimus G, E960 - Nexus 4 Jezsli ci się uda, to możesz nawet LG G2 wyrwać, model D802. Samsung Galaxy S4 - trochę lepsza propozycja od LG, nowsze podzespoły i szybszy RAM, dobry aparat. W tym modelu często wypalały się wyświetlacze, dlatego radzę dobrze przeglądać oferty. To jedyne telefony, na które obecnie warto zwrócić uwagę ;) 2
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Dziękuje wszystkim za propozycję, jednak zakupiłem już tego smarfona: Klik Zamykam i jeszcze raz dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi