Wygnaniec Opublikowano 10 Maja 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2012 Właśnie widziałem to promocje i widze że Pukawka.pl się stara.Z tego co pamietam wersja max kiedyś kosztowała za sloa 4.5 zł a dziś mamy 3.5 zł za slota. Teraz wiem że zombie mod bedzie powiekszony do 32 slotów :). Może też niedługo z wujkiem Nestym kupimy serwer 1000 fpsów. Teraz też mnie to denerwuje bo wujek nesty wystawił banner pukawki a mieliśmy mieć tańsze sloty a oni taka promocje dali.
Właściciel GET Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Właściciel Opublikowano 10 Maja 2012 To nie jest dobrze, że oni obniżają ceny! Tracimy na tym, bo za jakość się płaci wysoko, a nie nisko. Skrytykowałem za zaniżanie cen w MAX. Dlatego też dostałem informacje tylko dla mnie od traq w tej sprawie. Niedługo zobaczycie, jak zdziałał Nosens w Pukawka.pl. Niestety treści nie mogę zdradzić.
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi