Flou Opublikowano 30 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2015 Otóż parę Dni temu zacząłem grać u was na serwerze i mnie wciągnął . wczoraj chciałem się zalogować i lipa bo nie pamiętam pasów. Login znam tylko gorzej z hasłem , pewnie zrobiłem jakąś literówkę. Czy da się odzyskać konto . z góry sorki za ten zły dział , ale nie wiedziałem gdzie napisać.
Arni Opublikowano 30 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Września 2015 masz tam zapominałem hasła i podajesz nick i adres e-m@il ten który wykorzystałeś podczas logowania i na ten adres ci prześlą nowe hasło
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 30 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Września 2015 Arni, niestety nie ma czegoś takiego. Ja sam, ręcznie mogę zmienić hasło. Wystarczy zgłosić się do mnie na PW na forum lub steam. 1
Flou Opublikowano 30 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Września 2015 Arni, niestety nie ma czegoś takiego. Ja sam, ręcznie mogę zmienić hasło. Wystarczy zgłosić się do mnie na PW na forum lub steam. Napisałem Ci PW. Dzięki za pomoc. #Lock
Właściciel GET Opublikowano 6 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 6 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi