Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 6 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2012 Może i my byśmy jakiś banner stworzyli reklamacyjny ? ;P
-=Krzysiek=- Opublikowano 6 Maja 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2012 Ajs Ti, dobry pomysł... tylko co ja mam tu do pisania!!!
Właściciel GET Opublikowano 6 Maja 2012 Właściciel Opublikowano 6 Maja 2012 tylko co ja mam tu do pisania!!! No to po co piszesz? Gadasz jak feministki czyli bezsensu.
Zyx Opublikowano 6 Maja 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2012 Może i my byśmy jakiś banner stworzyli reklamacyjny ? ;P Mój kumpel robi fajne rzeczy w Gimpie, jeżeli nikt od nas nie zrobi to mogę go zapytać:)
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 6 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2012 No i dobrze.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2012 Może i my byśmy jakiś banner stworzyli reklamacyjny ? ;P Mój kumpel robi fajne rzeczy w Gimpie, jeżeli nikt od nas nie zrobi to mogę go zapytać:) To daj mu znać ;) Ja też pogadam z jedną osobą i może się zgadają.
Rekomendowane odpowiedzi