ChildAvenger Opublikowano 25 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2015 Ileż można razy expić...wyczuwam spadek liczby osób, które spędziły wiele czasu na wbijaniu poziomu postaci, w tym ja. Niby 92 poziom to nie wiele ale wbijając go tylko wieczorem straciłem na to jakieś 2 tygodnie. Czas rozstać się z tym serwerem nie opłaca się tutaj grać, i wbijać tego poziomu od nowa.
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2015 Właściciel Opublikowano 25 Września 2015 Spadek graczy jest, ponieważ jeszcze pozostały ściny do ogarnięcia. I tak ciesz się, że przy każdej zmianie nie crashuje - to już jest jakiś postęp! Nikt Ci nie każe grać na serwerze, ale hejt na nas jest nieuzasadniony, bo robimy wszystko co w naszej mocy, aby serwer nie crashował. Gdy tylko problemy zostaną załagodzone ( odpowiedni zespół w hostingu pracuje nad rozwiązaniem problemu ), serwer będzie miał wysoką frekwencją, a Ty będziesz żałował, że nas opuściłeś. Do miłego. 5
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 25 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Września 2015 To wypad!!! Nikt na siłę cię tu nie trzyma, miałeś wyjaśnione wcześniej w czym jest problem, nie podoba się to do widzenia Panu... Pozdrawiam na zimno. 1
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 25 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) ja tam miałem 175+ i nie płacze a liczyłem na 200 że wbije :) nesty dobrze, że szybko większość naprawiłeś :) Edytowane 25 Września 2015 przez bolek_stw
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2015 Właściciel Opublikowano 25 Września 2015 Nie ja naprawiłem, a pomoc w naprawie udzielonej Pukawce - bo to problem po ich stronie.
ChildAvenger Opublikowano 25 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2015 To wypad!!! Nikt na siłę cię tu nie trzyma, miałeś wyjaśnione wcześniej w czym jest problem, nie podoba się to do widzenia Panu... Pozdrawiam na zimno. Miałem wyjaśnione, ale twoje wyjaśnienie w grze a wyjaśnienie na forum nie pokrywają się.
jaca Opublikowano 25 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Ja za wczorajszego posta Przepraszam.Nerwy puściły i poszło.Ogólnie mówiąc dwie strony są pokrzywdzone. Odbiło się to,na graczach servera jak i na Właścicielu śeći.Każdemu nerwy puszczają. Myślę i jestem przekonany że, w krótkim czasie ogarnie się serva na 110%. Nie bedę słodził i się podlizywał,ale server mod jest bardzo dobrze zrobiony,:modele br.klasy,keelstreak..a co do gry: miła atmosfera,admini na poziomie.luzna rozmowa na czacie itp. Ale wiadome że na każdej serverowni,czy sieci serverów zdażają się problemy techniczne.Jeszcze raz przepraszam Jaca. Ps.PabloStec Ja Co miesiąc wykupuję klasę premium,oddaję głos na cssetti aby podnieś poziom moda + zgłaszam cziterów na steam czacie i na forum.Wydaje mi się że,przyczyniam się do tego aby ta sieć się rozwijała..Ja żadnej renkompesaty za to nie chcę.Choć też tracę czas,na to by kręcic demko i w strawić na forum,a gdzie ty w tedy jesteś.Zastanów się,co piszesz. Pozdrawiam Jaca. Edytowane 25 Września 2015 przez Jaca 1
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2015 Właściciel Opublikowano 25 Września 2015 Dlatego my rozumiemy Wasz hejt i wychodzimy naprzeciw niemu. Gdy tylko sprawy zostaną z serwerem uregulowane, przedłużymy Wam wszystkie usługi o 3 dni. Ponadto, wystartuje konkurs, gdzie będzie można zdobyć klasę premium ( maks. 5 osób ). Tylko tyle jesteśmy w stanie zrobić. Jak widać pomagamy hostingowi w rozwiązaniu problemów, dlatego połowa z nich została wyeliminowana. To jest dowód na to, że chcemy, aby gracze odczuwali jak najmniej strat i chcemy, aby problemy zostały szybko rozwiązane. Nie z takich już opresji wychodziliśmy. Natomiast nie zamierzamy nikogo przetrzymywać na siłę. Jeśli chce ktoś zmienić serwer, proszę bardzo. Gwarantuję, że po zakończeniu problemów frekwencja na serwerze wzrośnie i będziemy jego popularność zwiększać. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2015 Właściciel Opublikowano 25 Września 2015 Serwer chodzi stabilnie od 4,5h - to jest kolejny dowód na to, że dopingowaliśmy tak, aby sprawę załatwić możliwie jak najkrócej. Jeśli wszystko będzie dobrze jutro, to o około 12-13 przyznamy Wam rekompensaty. Gdyby jednak coś się zdarzyło nie tak, proszę informować w tym temacie. Liczę na Ciebie - jaca. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 26 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 Miałem wyjaśnione, ale twoje wyjaśnienie w grze a wyjaśnienie na forum nie pokrywają się. Wale prawdę zawsze prosto z mostu i nie przebieram w środkach, dlaczego miałbym kłamać w takiej sprawie??? Masz wszystko wyjaśnione, gdzie leży przyczyna, co ją spowodowało i najważniejsze, że trwają prace by to poprawić. Gram na tym codzie dostatecznie długo by stwierdzić, że przechodził on zarówno wzloty jak "upadki" chwilowy "kryzys" wcale nie umniejsza jego wartości, a wręcz przeciwnie rozwija się nadal i łapie wiatr w żagle i nie raz jeszcze cie zaskoczy, nie mniej jednak nikt cię nie zmusza do pozostania na nim to by było na tyle. Pozdrawiam tym razem na ciepło :)
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Obecnie występują jeszcze drobne problemy z MySQL na serwerze. Czekamy na reakcję Pukawki aż przeanalizują co jest nie tak. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 6 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Dobrze że przynajmniej się tym zajmują. Kiedy konkurs na fanpage? :D Edytowane 6 Października 2015 przez Kropka ( . )
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Konkurs wystrzeli, gdy na 100% wszystko zostanie zniwelowane. Okazuje się, że nie wszystko zostało poprawione, a problem dotyczy tylko serwera COD MOD. 2
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2015 Właściciel Opublikowano 11 Października 2015 Drodzy gracze, Podjęliśmy mnóstwo działań, które przyczyniły się do rozwiązania wszystkich problemów. Nie notujemy ich, dlatego chcielibyśmy zapytać ostatecznie w temacie, czy wszystko działa tak jak powinno. Jeśli są jakieś uwagi / zastrzeżenia, proszę pisać. Jeśli wszystko będzie działać dobrze, to niebawem startuje konkurs, w którym do wygrania będzie 5 klas premium. Szczegóły na naszym fanpage: https://www.facebook.com/siecfragujemy?fref=ts Pozdrawiam 5
Właściciel GET Opublikowano 14 Października 2015 Właściciel Opublikowano 14 Października 2015 Konkurs wystartował, zapraszam do przeczytania: https://www.facebook.com/siecfragujemy Pozdrawiam 2
Rekomendowane odpowiedzi