Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2015 W dzisiejszej aktualizacji do gry zawitały nowe skrzynki Shadow. Wraz ze skrzynkami pojawiły się też nowe sztylety. Twórcy dodali także poprawki, związane z ostatnią aktualizacją naprawiającą hitboxy.[ CSGO ]– Dodano Skrzynki Shadow, zawierających 16 skórek stworzonych przez społeczność wraz z nowymi sztyletami.[ Rozgrywka ]– Zeus może zostać kupiony jedynie raz na rundę, nie może zostać wyrzucony.– Gracze mogą kupić maksymalnie 5 broni na rundę (można kontrolować za pomocą mp_weapons_allow_typecount).[ Animacje ] – Zwiększono wydajność animacji dla niektórych konfiguracji sprzętowych.– Naprawiono pozycje Molotova.– Naprawiono nieprawidłową pozycje hitboxów stóp.– Obniżono prędkość animacji wchodzenia po schodach– Mały wzrost prędkości animacji spaceru.– Zaktualizowano animacje podkładania bomby.– Zmieniono długość kabla podczas rozbrajania bomby.– Kable już nie dołączają się do osoby rozbrajającej bombę.– Zmieniono prędkość animacji kucania i spadania.[ Inne ] – Naprawiono kilka niepoprawnych pozycji kamery.– Naprawiono migotanie cieni.[ Mapy ]– Zaktualizowano ostatnią wersję Cache. Shadow Case Źródło: http://polscygracze.pl/csgo-aktualizacja-18-09-2015-shadow-case/ 4
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 18 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2015 Skiny takie sobie. Najładniejszy Galil i w końcu jakiś Scout ciekawy! A tak btw. słowa "ninja defuse" nabierają nowego znaczenia. :D 2
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Września 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2015 Jedynie co mi się podoba to usp, p250 i mac. Reszta to naprawdę słabizna, galil jest podobny tylko z innym kolorkiem, ten kałach to jak pustynny bojownik tylko z niebieskim kolorkiem. A te noże to wyglądają jak koziki z metina :D 3
SOLO Opublikowano 18 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Września 2015 Skiny ponętne, tylko brać aktualnie sprzedaje wszystko i robie opening, jutro jeszcze PSC 100. Koledzy już mi dropią skrzynki :) no ale mysle, ze do wtorku euro beda kosztowac... Najbardziej mi sie podoba USP i M249 :D, kałach też całkiem całkiem ^^
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 18 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2015 usp, ssg i famas spoko ale co do tych sztyletów to straszna kicha (jak dla mnie), w następnej aktualizacji dadzą chyba wysuwane ostrze z Assasina :) 2
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 18 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Września 2015 Nie, będą szpony Volverina/Shreddera :D Jeżeli takowe wprowadzą, to biere :) 2
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 18 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Września 2015 ahahha to ja też poproszę takie szpony :) i do tego niech dodadzą pasek powerUp :D
FlasH!_? Opublikowano 19 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2015 Usp *-* od pierwszego wejrzenia się zakochałem, musze je mieć ;d
JuPIK Opublikowano 19 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Września 2015 Równie dobrze zamiast tych sztyletów mógł być młotek - najciekawszy usp, p250 oraz scout
Apple_TM Opublikowano 19 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 19 Września 2015 Według mnie to zamiast sztyletów mogliby zrobić skiny z chroma do reszty noży np. taki motylkowy doppler, co do skinów to jedynie m4a1-s którą niestety nikt nie aktualnie nie gra wygląda spoczko 1
pjN Opublikowano 19 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Według mnie to zamiast sztyletów mogliby zrobić skiny z chroma do reszty noży np. taki motylkowy doppler, co do skinów to jedynie m4a1-s którą niestety nikt nie aktualnie nie gra wygląda spoczko Ja cały czas gram m4a1s i sporo moich znajomych, z którymi pykam meczyki. Spowolnili jej tylko strzelanie. Zmniejszenie penetracji pancerza jest mitem. Edytowane 19 Września 2015 przez pjN 1
Dawid Klajn Opublikowano 20 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 20 Września 2015 S nadal jest dobra, lepiej można kontrolować spray przez co dla ludzi, którzy strzelają full auto jest wydajniejsza. Wolniej schodzą naboje, łatwiej można skorygować spray. 1
frez Opublikowano 26 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 M4A1-S dalej daje radę. Ale mimo wszystko, te 30 naboi mi bardziej pasuje i przyzwyczaiłem się do spraya M4A4. A co do skinów, podoba mi się kałaszek, p250, galil i famas. Moim zdaniem Orion jest dalej najładniejszy, ale o gustach się nie dyskutuje :D 1
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 12 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Października 2015 mam tego galila ale kupiony od kumpla ... do tej pory nic nie trafilem moze famasy ;[
Rekomendowane odpowiedzi