thc_oneshot Opublikowano 15 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2015 Siema, tak jak w temacie zostało napisane, gdy mam włączonego csa i jestem na przykład w menu gry, nie mogę otworzyć steama. Gdy klikam kombinacje, shift + tab nic się nie robi.... nie pojawia mi się to duże okienko ze steam. Tak samo jest pod czas gry, lecz gdy gram, dochodzi kolejny problem. Podczas gry, gdy klikam shift [żeby się skradać...] i nacisnę obojętnie jaki przycisk [zazwyczaj nawet nie muszę czegoś innego klikać] pojawia mi się ta mała konsola od demka..... za pomocą której możęmy przewijać itp itd.. moje pytanie, o co kur chodzi. Przeinstalowywałem grę już 3 razy, antywirusa który by mi coś blokował, nie mam, inne kombinacje też już próbowałem.... miał tak ktoś ? pozdro
nieichuy Opublikowano 15 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2015 Chyba dało się tą kombinacje ustawić na steamie więc sprawdź czy na pewno jest shift + tab
thc_oneshot Opublikowano 15 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Września 2015 Chyba dało się tą kombinacje ustawić na steamie więc sprawdź czy na pewno jest shift + tab http://scr.hu/3es4/14i9v
thc_oneshot Opublikowano 15 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Września 2015 Masz antywirusa? Nie.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 15 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Września 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Problemy i pytania
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 15 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Września 2015 Komputer mocny masz czy raczej taki słabszy? Jeszcze xxx lat temu nie mogłem Steam włączać przy Docie czy innych mocniejszych grach bo brakowało mi ramu. Obecnie nadal zresztą nie mogę włączyć okien Steam w trakcie gry w Metro Last Light :( A co do okienka - skombinuj może sobie CFG od kogoś, może pomóc.
thc_oneshot Opublikowano 16 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Komputer mocny masz czy raczej taki słabszy? Jeszcze xxx lat temu nie mogłem Steam włączać przy Docie czy innych mocniejszych grach bo brakowało mi ramu. Obecnie nadal zresztą nie mogę włączyć okien Steam w trakcie gry w Metro Last Light :( A co do okienka - skombinuj może sobie CFG od kogoś, może pomóc. Co prawda komputera nie mam jakiegoś mega wypasionego, lecz do csa się nadaje. Najlepsze jest to że wczoraj zrobiłem specjalnie formata, po formacie rozegrałem mecz i wszystko śmigało jak wcześniej. Przed chwilą wróciłem do domu i co ?! hahahahah znowu ten sam problem, aż nie wiem co o tym myśleć...... nie rozumiem....
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Masz ustawione opcje uruchamiania? Jeżeli tak, to podaj.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi