ooO JasNy GwiiNt ;) Opublikowano 10 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 witam mam pytanie od kilkudni chce wejsc na server zombie mod ii ciagle pisze ze mam bana o co chodzi ? kilka dni wczesniej grałem i normalnie wszystko wporzo , normalnie wyszlem z servera a od kilku dni proboje sie logowac i ciagle ban ? chciał bym sie dowiedziec za co ten ban ii na jak długo i wgl z jakiej racji ... moj nick na serverze to dzida laserowa .
KeBaB Opublikowano 10 Września 2015 Wykluczony Opublikowano 10 Września 2015 Proszę o Twoje IP bądź nick, na którym grasz.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 10 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 Baranie tępy, sam pisałeś, że dostałeś bana za czity co jest oczywiście prawdą. 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 10 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi