jacoslaw Opublikowano 9 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2015 Troche mnie zdziwilo, ze tak szybko zostal zamkniety temat, myslalem ze jako kulturalni ludzie bedziemy mogli sprawe przedyskutowac. Admini wszystkiego nie moderuja bo ich zwyczajnie nie ma bez przerwy na serwerze. Pisze tylko to co widze; problem z wbiciem na serwer a jak sie uda to patrze a tam 5 AFK, chyba ze chodzi o wykupywanie slota, no to wtedy to rozumiem... Kiedys w jakims poscie czytalem ze chodzi Wam o realizm gry, to dlaczego asysta jest od 30 i chyba na 70 sie konczy, bo raniac tak 80-99 czesto jej brak? Realistycznie patrzec 30hp to jakies dwa strzaly w lewa reke, od tego sie nie umiera np. przez wykrwawienie co innego odebranie polowy zdrowia wtedy spustoszenia w organizmie sa na znaczacym poziomie. Co jak by bylo tak ze 3 ludzi zabiera gosciowi tak po 31hp a czwarty zabija to wtedy z jednego trupa sa 4 fragi? sytuacja jest jasna jesli progiem jest 50hp, bynajmniej dla mnie... Dziekuje za uwage i zapraszam do komentarza Wasz ukochany jacoslaw
Fenomennn Opublikowano 3 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2015 osobiście mi to nie przeszkadza , to 4FuN - Admini zrobili tak , by było dobrze :d
Właściciel GET Opublikowano 13 Października 2015 Właściciel Opublikowano 13 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi