Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to już dziś. Wyszło demo FIFY 16 na PC(Origin).

Instrukcja:

Odpalacie Origin -> W miejscu Szukaj wpisujecie "FIFA 16" -> Wybieracie dowolną wersję(zwykłą, DELUX, mistrzowską) -> klikacie na "Wypróbuj produkt: Demo FIFA 16[...]" -> wchodzicie w zakładkę "MOJE GRY" -> odpalacie pobieranie i czekacie aż pobierze się wam DEMO(3,5Gb) :)

Myślę że pomogłem :)

Po zagraniu piszcie co sądzicie o wersji demonstracyjnej tej edycji FIFY :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Grałem z 40 minut wczoraj u kolegi i stwierdzam, że PES w każdej kwestii jest lepszy od Fify. :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zobaczymy, nie wie jak to oceniłeś Misiaczek. Dziś Fifa wyszła na PC, chyba że po screenach ;)

Trzeba zagrać żeby ocenić. Dla ludzi którzy pasjonują się tą grą małe zmiany będą dużymi.

Jupiter każdy ma swoje zdanie, mi w Pesie nie przypadła do gustu za wolna rozgrywka która sama w sobie jest gorsza od FIFY, twarze wydają się plastikowe, FUT powstał dopiero w poprzedniej edycji. Nie zależy mi na murawie czy stadionach. Bo w tym aspekcie PES ma minimalną przewagę.

Proszę nie wmawiać mi że PES jest lepszy a zmiany są kosmetyczne, bo dla mnie tak nie jest i zdania nie zmienie. Szanuję zdanie innych, i niech tak zostanie:)

Ten dział dotyczy FIFY i proszę nie rozkręcać rozmowy która gra jest lepsza:)

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności