Advena Opublikowano 1 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Września 2015 (trailer) (gameplay) Na dzień dzisiejszy istnieją 3 aktywne wersje gry(koreańska, rosyjska i japońska). Gra posiada 7 klas postaci: wojownik, łucznik, mag, gigant,summoner, blader, walkiria. Po więcej informacji polecam obejrzeć trailer oraz gameplay :)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 2 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Europejska wersja wychodzi albo pod koniec tego albo na początek następnego roku. Tak mówili jak będzie to nie wiem. Oglądałem prezentacje grafiki i gameplaya i muszę powiedzieć, że szykuje się zajebiste MMO. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 2
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi