JUPITER Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Siema ludzie! :) Jak mija dzień? :D. U mnie mega pozytywnie. Chciałbym wam przedstawić mój 3 track który nagrałem w sierpniu :) Uważam, że jak na 3 kawałek - duży postęp robię :) Proszę o wyrozumiałość, JEŻELI SIĘ SPODOBA ŁAPA W GÓRE I SUBSKRYBCJA! :) MILEGO DNIA! :)
Właściciel GET Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Muzyka do Hyde park → Muzyka → Ze świata muzyki → Własna muzyka
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Za dużo jest takich kawałków "życiowych". Spróbuj czegoś innego, bo nie wybijesz się na takich trackach. Nie podoba mi się, ale to tylko moja opinia. Flow 3/10. Tekst 2/10. Liryka 4/10.
JUPITER Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Nie ma czegoś takiego jak Liryka.. :) JEST AKCENTOWANIE I DYKSJA :) Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 No cóż.. to tylko twoje zdanie. Poza tym akcentowanie i dykcja wlicza się w flow, więc (?) <yyy>
JUPITER Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Draxe zazdroszczę miejscowości w której mieszkasz :) Pewnie Sitka i Komila widujesz :D
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi