BvB Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Kupiłem 2 konta steam niby z CS:GO ale gdy wchodzę w zakładkę rodzinne to piszę tam konta http://ifotos.pl/z/spppshq/nie mogę uruchomić gry co mogę zrobić ? czy konto jest do wyrzucenia czy można te konta co tam pisze można to usunąć ?
Mr.Psycho Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Możesz to konto jasiu usunąć, bo to na takiej zasadzie że to konto jasiu poprzez sieć lan może zagrać w Twoje gry co masz w bibliotece, jeżeli chcesz usunąć kliknij zarządzaj pozostałymi komputerami i tam będziesz miał do usunięcia lub wycofania ;) ale też jest taka możliwość, że ten kto sprzedał Ci steama zablokował CS:GO kodem PIN, sprawdź to klikając "zarządzaj trybem rodzinnym"
BvB Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 ja chcę to usunąć żeby w ogóle tego nie było jasia. :D
Mr.Psycho Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 jeżeli chcesz usunąć kliknij zarządzaj pozostałymi komputerami i tam będziesz miał do usunięcia lub wycofania ;) Pisałem wyżej jak możesz usunąć ale nie jestem pewny ;)
Rekomendowane odpowiedzi