JaGi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Wiem, że temat był poruszany kilka razy, ale chcę się bardziej rozpisać na ten temat. Gram już trochę na serwerze, miałem okazje grać na paru konspirantów w przeciwnym teamie np. mapa italy2 miny rozstawione w drzwiach i w oknie, nie da się dostać do hostów, wejście w pułapki to pewna śmieć, gdy w nie wejdziemy jesteśmy 10-30 sekund bezużyteczni, posiadamy taki rozrzut, że zabicie kogoś liczy się z fartem, moim zdaniem są groźniejsze od zwykłych min. Nie można również przez nie rashować, ani przedostać się do bs'a lub hostów. Dużą liczbę osób to denerwuje, czasami zdarzają się kłótnie i wyzwiska w strone osób, które stawiają pułapki w przejściach. Na szczęście są konspiranci, którzy nie stawiają tych pułapek w przejściu bo wiedzą jak to denerwuje. Mam nadzieję że spojrzycie na ten temat z innej strony niż na te poprzednie. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez JaGi
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 A co to ma zaznaczenie? Jest to klasa premium. Dawniej pulapki konspiranta trzymały przez 45 s jak dobrze pamiętam i też był płacz mimo że nie mógł ich stawiać wszędzie. Także doszliśmy do konsensusu, że pulapki mogą być stawiane wszędzie ale za to jest krótszy czas ich działania i niech tak pozostanie.
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Night tylko ja dzisiaj miałem buga z tą pułapką. Zakopała mnie i zabiło mnie sentry które było za drzwiami. Tak wpadłem, że zabiło mnie przez szparę pod ziemią.
Lipski1987 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Konspirant i tak jest mocny xD scout 1/1 to potężna siła, a te pułapki to jeszcze bardziej ulepsza tą klasę, ale to przecież klasa premium, więc nie ma co sie dziwić, a jeżeli te pułapki trzymały kiedyś 45 sekund, to cieszmy się że teraz trzymają tylko 10 sekund
Właściciel GET Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ciesz się, że te pułapki Cię nie zabijają. Ponadto, kiedyś czas ich trwania wynosił aż 45 sekund. Teraz to zaledwie 10-15 sekund. Nie przeginaj.
Rekomendowane odpowiedzi