fantom1g Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 PING MARZENIE!!! R7MI podkrada internet z NASA , ten to ma dobrze :D hahaha ping 1 :D To ja mam ping 10-20 :D. Internet zależy też czy mieszkasz na wsi albo w mieście :P. Pewnie jakiś 90898989 mb/s ma hahaha :D
Mister B. Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ping zależy tylko i wyłącznie od tego w jakiej odległości jest serwer od gracza.
Creyu Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ping zależy tylko i wyłącznie od tego w jakiej odległości jest serwer od gracza. Z tego co wiem to jest ważna zarówno prędkość jak i odległość. Nie chcesz, nie wierz
GI4NT Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zawieszony Opublikowano 15 Sierpnia 2015 A więc powiem krótko by ping był mały najważniejsze jest łącze szybkie (im szybsze i na światłowodach tym lepiej) do tego dodamy to że serwer blisko i ma dużo fps. Ping może równać się nawet max 10.
Ozzis Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Wykluczony Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dodając ten screen liczyłem na jakieś śmieszne komentarze od was , a nie dyskusje o tym od czego zależy mały ping !!!! ;D Pozdrawiam zaangażowanych i w przyszłości liczę na poprawę xd :D :D :D Dodawajcie też jakieś swoje screeny !!!
Creyu Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dodając ten screen liczyłem na jakieś śmieszne komentarze od was , a nie dyskusje o tym od czego zależy mały ping !!!! ;D Pozdrawiam zaangażowanych i w przyszłości liczę na poprawę xd :D :D :D Dodawajcie też jakieś swoje screeny !!! W ramach zadośćuczynienia napisze kawał, uwaga leci. Przychodzi baba z latarką w kieszeni do lekarza - Lekarz pyta. - Co pani dolega? dalej nie pamiętam ale był naprawdę śmieszny :) 1
Rekomendowane odpowiedzi