Mategros Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Imię: PawełWiek: 16Od kiedy u nas grasz: TydzieńGram na serwerze: DD2Za co cenisz naszą sieć: Za atmosferę tworzoną przez Administracje na forum i Graczy na serwerach.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałbym, ponieważ chcę poznać tą rangę nigdy jej nie miałem, dokładnie nie wiem co spełnia to stanowisko i z chęcią chciałbym się przekonać. :P Inne informacje o sobie: Jestem Paweł. Mam 16 lat. Po wakacjach udaje się do 1 klasy zawodowej ( na profil mechanik pojazdów samochodowych ) Moim hobbym jest majsterkowanie oraz gra w cs'a ^^
Właściciel GET Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi