eR. Opublikowano 30 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam, mam kilka pytań : 1. Po co perk "twardy mózg" ( +75 inty) skoro nie mogą go mieć postacie używające tej inteligencji ? Kompletny bezsens. 2. Dlaczego amadeusz nie może mieć platyn ? Tytanków - rozumiem - za mocny. Ale zabójca, czy aspirant mogą mieć te itemy. 3. Dlaczego aspirant może mieć m4 master ? Amadeusz mp5 nie może mieć, tytanów i platyn też nie. Gdzie tu sprawiedliwość?
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 30 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 1.Sztabowy, Zabójca, Saper czy też elektryk mogą swobodnie używać tego perku a przecież rozwój tych postaci bazuje na inteligencji. 2.Dlatego ,że ta klasa sama w sobie jest mocna i dodawanie mu dodatkowych obrażeń z perku typu platyny czyni z niego Hegemona na mapie 3.w zasadzie odpowiedziałem już w punkcie 2 ,ale Klasa Amadeusz była już osłabiana mimo wszystko ja uważam dalej ,że stanowi ona mocna klasę. Odpowiem tak Jeszcze się taki nie urodził który by wszystkim dogodził.. Pozdrawiam. 1
Właściciel GET Opublikowano 30 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 30 Lipca 2015 AD 3. Dlatego, że nie zablokowaliśmy jeszcze z racji tego, iż jest to nowa klasa. W kolejnym UPDATE, który się zbliża zablokujemy perki dla tej klasy. 1
eR. Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) 1. Skoro sztabowy może, to czemu cybersuit nie? ON też ma 3 rakiety i też dużo bije. To tak jakby zablokować zabójcy, bo ma minę, a saperowi nie. :) 2. A zabójca z tytanami / platynami, aspirant, czy nawet zbójnik, którzy biją po 55-65 hitem to nie jest mocne? To jest dopiero pogrom. (Mają możliwość skanów, mp5 - nie) Edytowane 30 Lipca 2015 przez eR.
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 31 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2015 Najlepiej będzie jak poczekasz na nowy update, klasy jak i perki które mogą używać owe klasy moim zdaniem są odpowiednio zbilansowane. Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie,bądz przemyślenia, lecz jak pisałem post wyżej wszystkich nie zaspokoisz.
Rekomendowane odpowiedzi