Fajny Nick Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To chyba dlugo będę musiał czekać na werdykt ? Ale ja nie wiem czy to ma wgl sens... Jak wam sie nie podobam, macie do mnie jakieś mocniejsze uwagi zastrzeżenia to po prostu powiedźcie na nie ... I tyle, bo po co to dalej ciągnąć w nieznane ? Jak będziecie mieli stałego admina, nie będzie dzieciaków wrzeszczących będzie kulturka itp... Jeżeli nie no to trudno znajdziecie sobie starszego lepszego ... Nie rozumiem tego ... Moim zdaniem , koło H@ powinno ustalić między sobą głosowanie albo coś, bo to nie ma sensu ;) Pozdrawiam ;]
Właściciel GET Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Moim zdaniem , koło H@ powinno ustalić między sobą głosowanie albo coś, bo to nie ma sensu ;) Mało wiesz, ale to dobrze.
Fajny Nick Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wiem, ze mało wiem ;D Ale moze dałoby radę szybciej to jakoś zrobić z tym werdyktem ? Muszę się przyznać i się tego nei wstydze, ze w czwartek mam wywiadówkę, i prawdopodobnie dostanę kare, nie wiem czy w ogóle dostanę, nei wiem na ile nic nie wiem. Może tak być że wcale nei dostane... Chciałbym już wiedzieć .... ;/
Rekomendowane odpowiedzi