Kamix! Opublikowano 23 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam, mam na imię Kamil, lat 15. Zaczynam grac na tej sieci serwerów pod nickiem Kamix. Najczęściej będzie można mnie spotkać na ffa i dd2. W cs'a gram już bardzo długo i na ffa spotkałem się już z wyzwiskami typu je*any cziter itd. :P Interesuje się piłką nożną i ręczną a w wolnych chwilach gram w cs'a i lol'a, lecz w tę 2 grę sporadycznie, oprócz tego uprawiam sport i spotykam się ze znajomymi. Myślę że to będzie miło spędzony czas na fragujemy.com POZDRAWIAM!
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 23 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
naXe Opublikowano 23 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi