Ja+ Opublikowano 21 Lipca 2015 Wykluczony Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam jestem Andrzej mam 4 latka i gram na fortepianie. Szukam kolegi :D 3
JuPIK Opublikowano 21 Lipca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2015 Robisz z siebie w tym momencie idiotę - przepraszam za słownictwo
Ja+ Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Wykluczony Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Masz jakiś problem dziecko? To ja zdecyduje co napisze w poście i nic nie masz do gadania. Ja przynajmniej nie prowokuje i nie wyzywam jak ty. Juz widziałem jak ty na zm moda wszedleś to od razu na ciebie naskoczyli ale nie lubię jak ktoś mnie albo kogoś wyzywa dlatego unikam go. Edytowane 21 Lipca 2015 przez Intrygant
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 21 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2015 Kpina = kosz. 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 21 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi