Greg0r Opublikowano 17 Lipca 2015 Zawieszony Opublikowano 17 Lipca 2015 Nick jakiego używasz: Greg0rWiek: 24Staż gry CS:GO: od początków bety. :)Staż gry na serwerze: Nie pamiętam ale już dobry kawałek czasu.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak. Za czasów 1.6 byłem jednym z h@ serwerowni zapiekana.eu Gdzie serwerownia istniała dobre kilka lat, dopóki każdy z Nas poszedł w swoją stronę.Znajomość komend oraz funkcji admina: Wystarczy sobie przypomnieć. To jak z jazdą na rowerze. :)Godziny w jakich grasz: Generalnie pracuję od 8-16 więc popołudniami jestem zawsze na pc. Weekendy - nolife, czasami na piłkę nożną wyskoczę co nie jest myślę problemem.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę, że jestem rozpoznawalny na serwerze co też jest w różnych kwestiach ważne. Nie używam admina dla zabaw bądź własnych celów. Mam duże doświadczenie w tej dziedzinie co jak widać wyżej napisane byłem h@ na 1.6 przez długi czas. Jestem uczciwym i uważam, że rozsądnym człowiekiem jak na swój wiek. Także od "giermka" wylądowałem po szlachtę. :) Druga sprawa nie cierpię chaosu na serwerze typu jak to miało miejsce niedawno - grana mapa de_dust2 4 razy z rządu bodajże. Ludzie uciekali, a nie było niestety do kogo się zgłosić bo jak wiadomo każdy z Nas ma życie prywatne. Następna sprawa to gracze. Powinni szanować pozostałe osoby. Nie ważne czy to gracz słabszy czy admin. Porządek musi być! Myślę, że wspólnymi siłami uda Nam się nad tym zapanować i serwer będzie przyjazny dla większego grona graczy co tylko dla Nas będzie sprzyjać. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:19852321 2
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 17 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2015 Witaj :) ogarnięty ,rozsądny i spokojny.Stały bywalec naszego serwera zawsze jest wesoła i dobra atmosfera jak wejdzie jestem na TAK :) 2
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 18 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2015 Witaj :D Znana mordka z serwera [TP] moim zdaniem jesteś bardzo dobrym kandydatem na Admina !!Spokojny ogarnięty no i oczywiście kulturalny w 100%Wielkie TAK
Maku Opublikowano 19 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgadzam się z argumentami przedmówców.Jestem na TAK
Shoooya Opublikowano 20 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2015 Oczywiście że TAK, kulturalny gracz, zawsze zwraca uwagę gdy kogoś ponoszą emocje no i przede wszystkim ma doświadczenie. Wielkie TAK!
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 20 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2015 Podanie przyjęte. Zapoznaj się z FAQ : http://fragujemy.com/topic/5396-faq-najcz%C4%99stsze-problemy-i-pytania-dla-admin%C3%B3w/ KONTAKT STEAM do mnie lub do Maku w celu dalszych instrukcji. Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 20 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] TP at Fragujemy.com → [TP] Podania na admina do Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] TP at Fragujemy.com → [TP] Podania na admina → Podania przyjęte
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi