Hannah Opublikowano 11 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2015 Ostatnio mam problemy z ustawieniem rozjaśnienia w modzie ZM. Widze wszystko, jednakże nie chce mieć problemów z banem, jak zmienić na mgłe??
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 11 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam Na początek możesz spróbować informacji zawartych tutaj: http://fragujemy.com/topic/8455-rozja%C5%9Bnienia-na-zombie-infection-informacje/
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 11 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2015 wystarczy że nie będziesz używał programu do rozjaśnienia.... ja nie wiem jak można kogoś zbanować za podkręcanie gamma lub ma się porządny monitor...
Hannah Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Aktualnie gram na monitorze 52 calowym..Telewizor ale używam go tylko do grania. Programu do rozjaśnień nie posiadam. Zmieniłem gammę, wszystko jest w porządku, można zamknąć. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Jasiu
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 11 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2015 Miło słyszeć, zamykam. :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi