Skocz do zawartości

[KOSZ] [KOSZ] Problem z CS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Mam problem z Csem.

Gdy wchodze na serwer z sieci fragujemy i innych ładuje mi się serwer. Lecz gdy przekroczy polowe lub bede mial do wyboru drużyne to się zatnie.

Co mam z tym zrobić? Proszę o odpowiedz.

Pozdrawiam TrollinG.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzieję się tak tylko wtedy, gdy wchodzisz na nasze serwery czy problem występuje na wszystkich serwerach?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli posiadasz oryginalną kopie gry, wejdź w bibliotekę Steam'a i sprawdź spójność plików gry.

Jeśli piracka wersja radziłbym zmienić wersję lub przenieść się na innego klienta.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Steam ? non steam ? próbowałeś reinstall ? pobranie/zainstalowanie ns'a z innego źródła ?

Opublikowano (edytowane)

Reainstallowałem , NS. Z innych też probowalem i nic. Ciagle to samo

Edytowane przez TrollinG
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Próbowałeś instalacji csa z innego źródła ? Czasem inne instalki są lepsze
2. Sterowniki graficzne zainstalowane ?

Opublikowano

1. Próbowałeś instalacji csa z innego źródła ? Czasem inne instalki są lepsze

2. Sterowniki graficzne zainstalowane ?

1. Próbowałem

2. Sterowniki graficzne hmm nwm xD

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj może w ten sposób.

1. Odinstaluj CS poprzez Panel Sterowania > Odinstaluj program.

2. Usuń wszelkie pozostałości po grze typu folder na dysku, ikona na pulpicie.

3. Pobierz program CCleaner z TEJ STRONY (KLIKNIJ) i zainstaluj (polski) - pomiń instalowanie dodatków, tzn. wyskoczy Ci 2 razy instalacja jakiegoś dodatku, więc 2 razy kliknij "Nie zgadzam się".

4. Po wejściu w sam program zwyczajnie Uruchom Cleaner z dwa razy (jeśli masz zawalonego kompa i go nie czyścisz, to może sporo zejść), analizy nie rób, i przejdź do zakładki rejestr z boku. 

5. "Skanuj, by znaleźć problemy".

6. "Napraw zaznaczone problemy" i nie rób kopii do rejestru. Napraw problem/y.

7. Dla pewności uruchom komputer ponownie.

8. Spróbuj pobrać CS stąd: KLIK, jednakże nie daję pewności, że jest to najlepsza wersja. Nie gram w 1.6. już od zeszłego roku. :)

9. Zainstaluj CS gdzieś indziej, niż instalator sugeruje. Najlepiej, żeby lokalizacja była całkiem inna, niż poprzednio zainstalowana wersja. Nazwij folder na dysku, np. csek

10*. W programie CCleaner -> Opcje -> Ustawienia wyłącz uruchamianie podczas startu systemu. Mi się nadal włącza, lecz nie wiem, co jest przyczyną. W każdym razie co chociaż 2 dni profilaktycznie sobie czyść kompa.

Jeśli masz dość NonSteam, to zgłoś się do mnie na PW, bądź TS3 (po wcześniejszym kontakcie), bo mam jedno konto Steam z 1.6 czyściutkim niebanowanym. Wiele nie wezmę, bo chcę się tego syfu pozbyć. ;D

Co do samego sposobu usuwania syfu. Kiedy grałam jeszcze w starego Countera, taka taktyka mnie nigdy nie zawodziła. Sama niejednokrotnie posiadałam takie problemy, bo nie ukrywajmy, każdy ns ma w sobie jakieś niepotrzebne gówno. :)

Edytowane przez HazeJump
Opublikowano (edytowane)

Haze jak zadziała bedziesz miał + :D Wszystkie błędy jakie miałem usuwałem z 6x..

Cs konczy mi sie pobierac :)

Edytowane przez TrollinG
Opublikowano

Pewnie za dużo wirusów, ja bym ci radził przeistalować windowsa i wtedy byś zobaczył

Opublikowano

Albo po prostu sprawdź czy nie masz punktu przywracania systemu w panelu sterowania. Przypomnij sobie, kiedy CS zaczął szwankować i zobacz, czy punkt z tego lub poprzedniego dnia istnieje, o ile w ogóle taki jest.

Jeśli nie masz, przeskanuj komputer PEŁNYM SKANEM poprzez antywirusa Comodo Internet Security. Jeśli masz już jakiegoś antywira typu AVG, Avast, to wydup to w piździet. Jeśli inny, to napisz jaki.

Najlepiej tak jak Ci pisałam już PW, zgłoś się do mnie w wolnym czasie na PW i można ugadać się na TS3. Dysponuję sporą ilością wolnego czasu i na ogół mi się nudzi, więc poświęcić mniej więcej pół h to nie problem. :>

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeszcze może coś ode mnie.

Spróbuj patchami się pobawić. Na jakim ja tam grałem chyba v19 czy coś w tym stylu, najlepszy i niezawodny był ten patch.

Jeśli wcześniejsze sposoby co chłopaki pisali nie podziałały ratuje Cie format kolego i instalacja wszystkiego od początku. - Wtedy to na 100% ma już działać. Tylko nasuwa się pytanie, czy opłaca się dla cs'a to wszystko robić ? heheheh

Wiem wiem, nałóg to nałóg ;D

• Właściciel
Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.

Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.

Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.

• 4 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności