Ruski nik Opublikowano 27 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Twój nick podczas gry: Я сошла с ума Nick admina podczas gry: OstrozNiePacze (?) Dlaczego składasz skargę: zostałem wykickowany za to, że miałem nick napisany w cyrylicy. Opis sytuacji: Wszedł admin i prosił mnie o zmianę nicku na alfabetyczny. Nie powiedział kim jest i w momencie gdy ja zapytałem kim jest żeby mnie o to prosić odpowiedział, że nie mam zadawać takich pytań. Otóż w regulaminie nic nie ma napisanego o tym, że trzeba mieć nick z alfabetem Polskim. Grzecznie więc odmówiłem i zostałem wyrzucony z serwera. Z resztą cyrylica to też alfabet więc nie wiem w czym problem. Liczę na jakieś wyjaśnienie i myślę, że posiadanie nicku nie powinno mieć znaczenia. Czy to cyrylica czy arabski czy chiński język. Pozdrawiam. Dowód: Logi albo coś? Z resztą na serwerze był inny admin więc może potwierdzić. 1
Maku Opublikowano 28 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgodnie z taryfikatorem kar za przewinienia dostępnym tutaj administrator miał prawo ukarać Cię w ten sposób.Jeden z punktów regulaminu mówi: Używanie niezgodnych nicków - zmiana nicku / ban do 7 dni Zostałeś upomniany i uprzednio poproszony o zmianę nicku, który notabene utrudnia rozpoznanie gracza na serwerze. Często uniemożliwia także poprawne korzystanie z komend sm_admin z poziomu konsoli, co może skutkować nieoczekiwanym działaniem takim jak przyznanie permanentnego bana zamiast czasowego. Ponadto nie zastosowałeś się do prośby administratora dając mu podstawę do postąpienia w taki sposób. 3
Ruski nik Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Ten ktoś nawet nie powiedział kim jest więc nie wiedziałem, że to admin. W regulaminie napisane jest, że nicki niezgodne to takie o treściach wulgarnych. Z resztą miałem tag "PL" więc był jak najbardziej rozpoznawalny. 3. Używanie niecenzuralnego nicku, który łamie wyżej wymieniony punkt w całości. To chyba to prawda? Cyrylica jak mniemam nie jest wulgarna. Nawet nie miałem wulgaryzmów w tym rosyjskim nicku... Panie zastępco opiekuna, zostałem upomniany??? O czym? On mi nawet nie powiedział, że mogę za to dostać kicka. Wchodząc na serwer akceptuję regulamin i nie sądzę, że "niezgodny nick" to ten pisany cyrylicą więc normalnie sobie grałem... Pozdrawiam. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Ruski nik
Maku Opublikowano 28 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Być może zostałeś wyrzucony (kick) zbyt wcześnie nie usłyszawszy tego co powinieneś, a co Tobie napisałem powyżej. Tego nie wiem. W celu uniknięcia takich pomyłek przeredagujemy regulamin abyś nie miał w przyszłości wątpliwości co do jego przekazu.Pamiętaj jednak, że zostałeś poproszony o zmianę nicku jak mniemam kulturalnie, gdyż sam zwróciłeś na to uwagę w swojej skardze. Odmówiłeś więc dostałeś kicka i chwilę na przemyślenie zmiany nicku na czytelny i ułatwiający pracę administracji. Opiekun serwera zachował się w sposób regulaminowy. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Maku
Ruski nik Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2015 Czekam w takim razie na odpowiedni wpis w regulaminie. Chociaż zakaz używania innych alfabetów niż ten używany w Polsce byłby chyba najoryginalniejszym i najbardziej bezsensownym zakazem jaki widziałem, bo według mnie to jest po prostu czepianie się o nic. Od razu dopiszcie, że chodzi wszystkie alfabety świata, bo znowu będą problemy... ehh... Serdecznie pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 28 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 28 Czerwca 2015 Szczerze to wątpię, aby nick ruski był u nas zakazany - LOL? Proszę nie nad interpretować zasad. 2
Właściciel GET Opublikowano 28 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] TP at Fragujemy.com → [TP] Skargi i zażalenia do Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] TP at Fragujemy.com → [TP] Skargi i zażalenia → Przyjęte skargi
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi