TenZnany Opublikowano 24 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Siemka. Dostałem ostatnio bana. Jak wchodzę na serwer to wchodzę normalnie i gdy mam juz wybierać kim grać to mnie wyrzuca, a w konsoli piszę, że zostałem zbanowy. Jest to Serwer Zombie. w Konsolii pisze dokładnie " Kicked : You are BANNED. Check your console." W konsolii nic nie ma :O . Myślałem, że to jakiś błąd wchodze w tego FRAGSban i wpisuje swoje ip lub nick i wyświetlają się tylko stare bany :] Czy mógłby mi ktoś pomóc? :/
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 24 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2015 TU JEST DZIAŁ DO ODWOŁYWAŃ OD BANÓW WSZELKIEJ MAŚCI! -> http://fragujemy.com/forum/124-odwo%C5%82anie-od-bana/
TenZnany Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Harmuś, ale to nie jest odwołanie XDDD Mam problem, a jeśli mógłby ktoś to prosze o przeniesienie w odpowiedni dział, bo ja nwm gdzie mam pisac o takimś czym ":/ Bo gdybym tam opisał ten mój problem i nie zastosował wzoru (nie ma potrzeby) to było by to odrzucone :D Edytowane 24 Czerwca 2015 przez TenZnany
Właściciel GET Opublikowano 24 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi