GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witajcię.. Tutaj daję wam swój tutorial PhotoShop.. Jak Zrobic fajny napis w PhotoShopie CS5. To mój pierwszy poradnik specjalnie dla was i mam nadzieje , że sie wam spodoba. :> Poradnik może nie najlepszy ale ma nadzieje , że się przyda
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Poradnik poradnikiem, ale jak dla mnie słabe. Jest o wiele więcej technik robienia napisów, a to to taka najprostsza chyba ;) I podgłośnij trochę mikro.
GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 -.- To , że chcę pomóc to źle? Po Primo wyraźnie jest napisanie , że to poradnik jak zrobic [NAPIS].. Będzie ich o wiele więcej:)
Właściciel GET Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 10 Kwietnia 2012 -.- To , że chcę pomóc to źle? Po Primo wyraźnie jest napisanie , że to poradnik jak zrobic [NAPIS].. Będzie ich o wiele więcej:) Krytykę każdy powinien przyjmować. powN absolutnie nic nie napisał, że pomagasz to jest źle.
Mala Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Bardzo sie cieszymy ze chcesz nam pomoc :)
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dobrze, że robicie tych filmów trochę - ważne jest aby dawać w nazwie filmików nasze www, tak jak ja robię przeważnie. Ogólnie dużo nie wiem na temat grafiki, ale zdanie mam podobne co pown. Dzięki, że wrzucasz coś.
Rekomendowane odpowiedzi