Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie wiem, co w tej sprawie zrobić, nie znam serwera tego jakie tam zasady obowiązują. Ale ogólnie znam gościa. Gość to były admin z puchatka. Znałem gościa kiedyś. Nie mam nic więcej do powiedzenia jeśli się żaden admin z serwera nie pofatyguje... edit: Traktuje to jako zgłoszenie czitera. W ogóle to powinno tam to być a nie tu. Odwołania od banów, zgłoszenia itp. są moją sprawą, ja tym się zajmuje próbuje dojść prawdy, enQ pisząc tak nie masz racji. Zresztą się przypierdyklaliście do mnie a ilu strażników się udziela w tych działach :) Zresztą 2 dni zgłoszenie i nic się nie dzieje. Pan powyżej chce dobrze chce pomóc, a za przeproszeniem wszyscy to w dupie mają. Ogarniać Panowie, do pracy jak pracowite pszczółki! Nie ma opierdalania się ;) edit2: Dobra, szkoda szkoda, że nie mogę tutaj nic pisać. Chciałem tylko podkręcić temat. Ale jeśli nie mogę to szkoda. Bo w sumie to powinno być też w moim interesie by jakieś demko co może przyjdzie Pan powyżej i wrzuci. No ale jeśli to nie moja branża to nie muszę tego demka sprawdzać ;) Radźcie sobie sami...
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 11 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Pierdolisz jak potłuczony człowieku i w ogóle mylisz pojęcia. O żadnym cheaterze tu nie ma mowy! To nie jest ani odwołanie od bana ani zgłoszenie cheatera. Nażarłeś się grzybów halucynów, że Cię tu do ZM przygnało?Może Ci przytoczę dla lepszego zrozumienia Idei tego działu: [ZI] Skargi i zażaleniaZłóż skargę na Admina lub Gracza. Pamiętaj, że ten dział nie służy od odwoływania się od banów ani składania skarg na cheatera. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Harmuś 1
Rekomendowane odpowiedzi