Per3rek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Wiedźmin 3 Dziki Gon jest to gra stworzona przez zespół CD Projekt Red jest to jedna z lepszych gier na Polskim Rynku. Podczas gry wcielamy się w Geralda z Rivi ale tym razem akcja jest osadzona w świecie o otwartej strukturze.W grze jest duży nacisk na zadanie poboczne jak i mechanikę walki. Gra dostępna na: 1.PC 2.Xbox One 3.Ps 3 W gierkę można grać od lat 18 jest w niej dużo przemocy,wulgaryzmów języka. Coś od siebie: Według mnie warto zagrać w tą grę nawet jak się nie grało w poprzednie cześć twórcy postarali się nowym graczom przytoczyć poprzednie odsłony.
>DeadBoil< Opublikowano 4 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Mam tę grę płynność gry jest dla mnie idealna w zależności kto jaki ma komputer oczywiście, ja na to nie narzekam akurat. Gra jak najbardziej godna polecenia komukolwiek. Dla mnie 10/10
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zagrałbym jak cholera. Z tym ,że komputer mi już chyba nie udźwignie tej wersji wiedźmina. Intel i5, grafika 1GB, 8 GB DDR3 Czy udźwignie ? Bo nie wiem może ktoś ma podobnego kompa i gra w tego wiedźmina śmiało ?
KrasnaL Opublikowano 5 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja również bym zagrał.. Fajna gierka.. Ale mój komp ma 14 lat i chyba by nie pociągnął tej gierki.. Ale warta też ceny. Co prawda nie jest najtańsza, ani najdroższa, ale godna ceny.
Dawid Klajn Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zagrałbym jak cholera. Z tym ,że komputer mi już chyba nie udźwignie tej wersji wiedźmina. Intel i5, grafika 1GB, 8 GB DDR3 Czy udźwignie ? Bo nie wiem może ktoś ma podobnego kompa i gra w tego wiedźmina śmiało ? I5 , 3570k . gtx 550, 8 gb ram. Leci płynnie na 30 fps, przy najniższych. Więc jeżeli masz podkręcony procek to kupuj śmiało :0 1
>DeadBoil< Opublikowano 8 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 I5 3570k, GTX 660 TI(4GB) 8GB RAM mięciutko leci na średnich wymaganiach bez podkręcania procka.
Właściciel GET Opublikowano 5 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi