Skocz do zawartości

[KOSZ] Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedźmin 3 Dziki Gon jest to gra stworzona przez zespół CD Projekt Red jest to jedna

z lepszych gier na Polskim Rynku.

Podczas gry wcielamy się w Geralda z Rivi ale tym razem akcja jest osadzona w świecie o otwartej strukturze.W grze jest duży nacisk na zadanie poboczne jak i mechanikę walki.

Gra dostępna na:

1.PC

2.Xbox One

3.Ps 3 

W gierkę można grać od lat 18 jest w niej dużo przemocy,wulgaryzmów języka.

Coś od siebie: Według mnie warto zagrać w tą grę nawet jak się nie grało w poprzednie cześć twórcy postarali się nowym graczom przytoczyć poprzednie odsłony.

Opublikowano

Mam tę grę płynność gry jest dla mnie idealna w zależności kto jaki ma komputer oczywiście, ja na to nie narzekam akurat. 
Gra jak najbardziej godna polecenia komukolwiek. Dla mnie 10/10

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zagrałbym jak cholera. Z tym ,że komputer mi już chyba nie udźwignie tej wersji wiedźmina.

Intel i5, grafika 1GB, 8 GB DDR3

Czy udźwignie ? Bo nie wiem może ktoś ma podobnego kompa i gra w tego wiedźmina śmiało ?

Opublikowano

Ja również bym zagrał.. Fajna gierka.. Ale mój komp ma 14 lat i chyba by nie pociągnął tej gierki.. Ale warta też ceny. Co prawda nie jest najtańsza, ani najdroższa, ale godna ceny.

Opublikowano

Zagrałbym jak cholera. Z tym ,że komputer mi już chyba nie udźwignie tej wersji wiedźmina.

Intel i5, grafika 1GB, 8 GB DDR3

Czy udźwignie ? Bo nie wiem może ktoś ma podobnego kompa i gra w tego wiedźmina śmiało ?

I5 , 3570k . gtx 550, 8 gb ram. Leci płynnie na 30 fps, przy najniższych. Więc jeżeli masz podkręcony procek to kupuj śmiało :0

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

I5 3570k, GTX 660 TI(4GB) 8GB RAM mięciutko leci na średnich wymaganiach bez podkręcania procka.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności