Rozbojnik Alibaba Opublikowano 4 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witajcie :) Na wstępie - to nie jest żadna skarga :) Interesuje mnie tylko dlaczego dostałem 4 pkt. ostrzeżeń od moderatora Jasia. Powód: Ostrzeżenie dodane przez Jasiu za Stosowanie niewłaściwego języka w Profil.Dano 4 punktów - wygasają 18 sie 2015 14:12. Nie rozumiem o co chodzi z tym stosowaniem złego języka w profilu? Nie dodawałem i nie komentowałem żadnych statusów itp. Ktoś pomoże? :) Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz old Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2015 dostałeś ostrzeżenia za brak kultury, czyli nie właściwy język np ;)
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Przepraszam, pomyliłem profile :<. Ostrzeżenia zdjęte.
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi