małolacik Opublikowano 30 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2015 wój nick podczas gry: MALOLAT__________2T4Nick admina podczas gry: Nie wiem, mojego bana nie ma na liście zbanowanychDlaczego składasz skargę: Dostałem bana perma ZA WULGARNE ZACHOWANIEOpis sytuacji: nie wiem co sie dzieje nie moglem wbic na serwa a teraz pokazuje ze mam bana na zawsze kiedy nie dostalem banaDowód: brak
Rozbojnik Alibaba Opublikowano 30 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2015 WItaj :) Napisz w dziale "Odwołania od bana" czy coś takiego :)
małolacik Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2015 po co mam 10 razy to samo pisac xD
Rozbojnik Alibaba Opublikowano 30 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2015 Na forum musi panować porządek, a tacy ludzie jak ty go psują :) dlatego masz tam pisać, albo moderator Ci ten temat przeniesie :)
Właściciel GET Opublikowano 30 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 30 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi