Shiffty Opublikowano 29 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Serwer:Fragujemy.com CODMOD 200Nick podczas gry:ShifftyNick admina podczas gry:RasTa.!Powód bana:Pyskowka po banieOpis sytuacji:Dostalem bana chociaz nie gralem przez miesiac na tym serwerze, poniewaz gralem w Cs'a GO, mam wrazenie ze ktos sie podszywa pod moj nick. Prosze o szybkie odbanowanieWydruk z konsoli: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 214 [FRAGBans] =============================================== [FRAGBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [FRAGBans] Pozostalo ci 5 days , 18 hours , 47 minutes and 4 seconds bana. [FRAGBans] Zbanowany Nick : Shiffty [FRAGBans] Powod : ' Pyskowka po banie ' [FRAGBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragujemy.com [FRAGBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1944343280 ' [FRAGBans] Twoje IP : ' 89.71.148.78 ' [FRAGBans] ==================================== Edytowane 29 Maja 2015 przez Shiffty
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 29 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2015 Ktoś się podszywa pod Twój nick ale ma też takie same ip ? :)
Shiffty Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2015 ja mam pobranego cs'a z internetu nonsteam, wiec nie mam pojecia o co wtedy chodzi.
BBC Opublikowano 29 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2015 Shiffty, na moje coś kręcisz ;)
Shiffty Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2015 Puki miałem premke nic nie było, chociaż nie grałem. Premka się skończyła i nagle ban...
BBC Opublikowano 29 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Słuchaj, to nie jest według mnie zbieg okoliczności. Ban został nadany, musiałeś zawinić. Nie jest możliwe żeby akurat gracz pod twoim nickiem miał takie samo ip jak ty teraz. ------- edit. Przypomniało mi się, że jakoś w tygodniu, jakiś gracz pisał mi że zostałeś zbanowany gdy o ciebie zapytałem ;) Edytowane 29 Maja 2015 przez BBC
Zasłużony Fragowicz old Opublikowano 29 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi