Skocz do zawartości

Testujcie nowy CSDM na 4FUN!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Dzisiaj uruchomiliśmy na serwerze planowany przeze mnie i MaRiaN-a CSDM na mapach gg_.

Ale całkiem jest on autorski. O co w tym modzie chodzi i dlaczego istnieje na 4FUN? Ma to na celu ożywienie rozgrywki na mapach gungame. Wybieramy broń, naboje są nieskończone (odnawiają się), a za zabicie dostaje się 10 hp, za headshot 15 oraz odradzamy się co 3 sekundy, gdy jesteśmy nieżywi.

To tyle, macie jakieś pomysły? Pochwalacie to?

• Właściciel
Opublikowano

Prawdopodobnie na mapach GG będzie można grać "każdy na każdego" czyli zabijać graczy z Twojego teamu w celu uzyskania fragów.

Opublikowano

Prawdopodobnie na mapach GG będzie można grać "każdy na każdego" czyli zabijać graczy z Twojego teamu w celu uzyskania fragów.

Nesty a przypadkiem coś takiego nie było na cs-df ?

• Właściciel
Opublikowano

Nesty a przypadkiem coś takiego nie było na cs-df ?

Nie, nigdy nie było i nie wprowadzałem. Tylko jedynie zrobiłem, że jest mod już zrobiony "gungame", a teraz jest autorski nie gungame, lecz CSDM.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ciekawy pomysl z tym, podoba mi sie. Wroce jutro od rodziny to przetestuje.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

ciekawie brzmi , ciekawe jak w praktyce zobaczymy :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Testowałem wczoraj w nocy bo z kumplami grałem, dziwi mnie to, że można mieć nawet 4 bronie. Lece sobie z AWP wyskakuje mi ktoś zmieniam na m4 zabijam go, skończy się magazynek zmieniam na ak zabijam drugiego ^^

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mi się bardzo podoba. Ponieważ niektórym nie przypada do gustu "zwykły" 4FUN. Ja na death match grałem już i bardzo lubię tego typu mody.

• Właściciel
Opublikowano

Dodano nowe opcje:

Wybierz broń

Wybierz poprzednią broń - daje broń jaką wybrałeś poprzednio.

Nie pokazuj menu - czyli wybrana broń będzie taka sama ciągle.

Komendy:

/free - reset broni.

/respawn - jeżeli nie żyjesz i nie możesz się odrodzić.

W przyszłości dodamy jeszcze więcej funkcji :-)

Do tego wszystkiego na dniach dojdzie interp wybieracz.

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Dodano, że po dołączeniu do teamu respawnuje gracza (bo było tak, że 1 minuta mija, a niektórzy czekali do następnej rundy aż się zrespią).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Proponuję dodać na mapkach typu: GG, aim, awp opcję Only Headshot - myślę, że uprzyjemni to rozgrywkę i wyeliminuje tzw "rzeźnię", jaka jest często na tak małych mapach. Wtedy trzeba będzie wykazać się zręcznością i celnością.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Popieram pomysł Wladka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności